Kulüp konusunda net karar nedir?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan halil23
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

halil23

Site Gezgini
arkadaşlar idare beni zorla bilişim kulubüne yazdı.,Kulüpte ayrıca 3 öğretmen daha var.Diğer öğretmenler sınıf rehber öğretmeni olduğundan kulübün bütün evrak işleri vs bana ait olacak onlar sadece imza atacaklarmış.Aynı zamanda BTRyim.İdareyle konuşmalı mıyım kulüp alabiliyor muyum?Kulübü zorla verirlerse ücretini veriyorlar mı?

Hocalarım,

Sadece sosyal kulüplere ücret ödenmez Hocam. Sınıf rehberliği ile birlikte ödenir. Sınıf Rehberliği de FP-Btr'lere verilmiyor.

hocam ücretini alamayacağın için kulüp verilemez, BTR ye 18 saatin üzerine ek ders yazamaz örneğin sınıf rehberliği dersi 5-6-7 de yok ama sınıf rehberliği yapanlar ücretini alıyor sadece kulüp de alsan ücretini vermesi gerekir nasıl verecek 18 saatin üstüne bu nedenle bu görevi veremez.

computing' Alıntı:
hocam ücretini alamayacağın için kulüp verilemez, BTR ye 18 saatin üzerine ek ders yazamaz örneğin sınıf rehberliği dersi 5-6-7 de yok ama sınıf rehberliği yapanlar ücretini alıyor sadece kulüp de alsan ücretini vermesi gerekir nasıl verecek 18 saatin üstüne bu nedenle bu görevi veremez.
Hocam,

Sosyal Kulüp çalışmaları ders saatleri dışında yapıldığı için verilebilir. Sınıf rehberliği ise eğitim öğretim saatleri için verilir. Ekders kararın 16-2. maddesine göre görevlendirilenlere 18 saat dışında ek ders ücreti ödenmez.

halil23' Alıntı:
arkadaşlar idare beni zorla bilişim kulubüne yazdı.,Kulüpte ayrıca 3 öğretmen daha var.Diğer öğretmenler sınıf rehber öğretmeni olduğundan kulübün bütün evrak işleri vs bana ait olacak onlar sadece imza atacaklarmış.Aynı zamanda BTRyim.İdareyle konuşmalı mıyım kulüp alabiliyor muyum?Kulübü zorla verirlerse ücretini veriyorlar mı?

Diğer öğretmenler imza atacak hamallığı siz mi yapacaksınız? Ücret versin veya vermesinler diğerleri yapmazsa siz de yapmayın.

halil23' Alıntı:
aynen öyle hocam bütün hamallığı ben yapacağım.Sizce nasıl bir yol izlemeliyim?

Nöbet görevi dahil hiçbir görev verilemez ibaresini gösterin ,ikna olmuyorlarsa sizin de onları meleteceğiniz , iş yavaşlatacağınız veya yapmayacağınız zaman gelecektir. Nabza göre şerbet verin.
Her yerden darbe alan branşımızı iyice ayaklar altına aldırmayın.

Geri