Kulaklık için yardımcı olur musunuz?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hulya08
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

hulya08

Aktif Üye
Merhaba Arkadaşlar;
Okul için Snopy SN-760 Kulaklık almayı düşünüyorum epey bir araştırma yaptım fakat tam karar veremedim. Bazıları snopy iyi bir marka değil diyorlar. Sizlerin yorumları nelerdir acaba. Ya da başka tavsiye edebileceğiniz marka var mıdır? Şimdiden teşekkürler

Hocam SONPY SN-760 model kulaklığın üst kısmı plastik ve kablosuda ip ile sarılı değil.

Dyned dersinde ingilizce öğretmenleri sınıfı kullandığından, öğrenciler hemen ikiye ayırıyorlar ve kablosuda hemen kopuyor.

Tavsiyem üst (saça gelen kısım) kısmında metal olanlar ve kablosuda ip sargılı olanlar var. Birde ayar yerleri palstik değil metal olmalı.

Frisby Msk-800VR Mikrofonlu Kulaklık
30.040.0543.000201t4.jpg

kulaklık işine çözümbulamıyorum ben de. geçen sene 20 kulaklık alınmıştı. hepsi kırık şu anda. daha doğrusu ortadan ayrılmış şekildeler. dyned için diğer öğretmenler derse girdiği için kontrolü de çok zor oluyor.

geçen sene snopy sn-862 modelini aldırdım 40 tane şimdi sorsanız 5 tane sağlam yoktur. öğrenci kullanımı dışında kulaklıkların çoğu daha kutudan çıkarıp takar takmaz sorun çıkarmaya başlamıştı. bizi çok uğraştırdı o yüzden. bu nedenle snopy marka öneremiyorum bende bu sene için farklı bir marka arayışındayım...

Geri