KULAKLARIN ÇINLASIN (6-1)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Amisos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
fener kendi sahasında zaten kazanıyor handikapı deplasman...

cbsrkn' Alıntı:
Her Hafta deplasmanda yeniliyorsunuz sesiniz çıkmıyor şimdi mi sesiniz çıkıyor :)

O yenilgilerden sonra gecenin 2sinde 3ünde havaalanlarındaki coşkulu karşılamayı kaç kulüp taraftarı yapabilir? O yenilgilerin ardından kendi stadını tıklım tıklım doldurabilecek kaç kulüp var?
Onları görmeyip, duymayıp galibiyetimize laf yetiştirmeye çalışmanız hiç tuhaf gelmedi. :)

Sadece Fenerbahçelilerin anlayacağı bir söz vardır: "Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz." İslam ÇUPİ

maç saati sinemadaydık. arada yanımdaki fenerli arkadaş annesini arayıp çocuklarını sordu. ardındanda fener macını sordu. annesi 6-1 deyince, 3-0 falan desen inanacam ama 6-1 fena attın. babamı ver bir ona sorayım.

fenerli bile inanamıyor bu sene böyle skora.

Fanatikte şunu gördüm çok beğendim;
- Bu Fenerbahçe taraftarını toptan içeri atacan. Bu nedir kardeşim. Kombine alır, forma alır, tahvil alır, yaylaya gider. Örgüt bunlar!

hbasdereli' Alıntı:
Fanatikte şunu gördüm çok beğendim;
- Bu Fenerbahçe taraftarını toptan içeri atacan. Bu nedir kardeşim. Kombine alır, forma alır, tahvil alır, yaylaya gider. Örgüt bunlar!

:++: Yurt içinde 30 milyon üyesi olan dev örgüt. :++:

Geri