KULAKLIK TAVSİYE

Kodla Büyü

ogasbes

Aktif Üye
arkadaşlar öncelikle herkese merhaba hayırlı eğitim öğretim yılı diliyorum.
özellikle dyned derslerinde kullanmak üzere, geçen yıl çocukların talan ettiği kulaklıkların yerine yenilerini almak istiyoruz.
bunun için dayanıklı ve çocukların şöyle sağıyla soluyla oynamayacağı tip bir kulaklık almak istiyorum
daha önce alan arkadaşlar veya okulda kullanıp memnun olanlar varsa önerilerini paylaşabililrlermi lütfen
teşekkür ediyorum iyi çalışmalar...

hocam ben kulaklıkların hepsini kaldırdım. onun yerine öğrencilerin kendilerine basit 1tl lik valkmen kulaklıkları aldırdım. kulaklıklara gözü gibi bakıyorlar. şimdi rahatım.

hocam okulumuz yatılı bölge okulu olduğu için öğrencilerden herhangi birşey talep edemiyoruz etsek bile getirmiyorlar
ben belki diğer arkadaşlar toplu alım yapmışlardır diye düşünüyorum
bir de biliyorsunuz mikrofon da olması gerekiyor dyned için
yinede teşekkür ederim.

hocam ben de yatılı okulda görev yapıyorum, bu sene yeni kulaklık aldık araştırmalarım sonucu SNOPY SN-4288 KULAKLIK + MİKROFON aldırdım. ip kablo ve kablodan mikrofon olması(fiyat olarak da uygun) dayanıklıklı olacağı fikri oluşturdu bende, umarım düşündüğüm gibi olur.

hocam bir de şu kulaklık hoşuma gitmişti inceleyin isterseniz, PIRANHA PRN-808 KABLODAN MİKROFONLU MULTIMEDYA KULAKLIK

kulaklıkları öyle bir hale getiriyorlar ki. kendi bilgisayarındaki kulaklık kulağında iken tekerlekli sandalyeleri ile yerlerinden kalkmadan bir başka bilgisayardaki arkadaşlarının yanına kayarak gidip müzik dinletiyorlar. o da başkasına başkasına derken... sonunda kulaklıkları birbirinden ayırmak mümkün değil. bir gün akşama kadar onları çözmeye uğraştım. sonunda başardım ve hepsini kaldırdım. şimdi kendi kulaklıkları ile geliyorlar. sorun yok.

Geri