Kullandığınız Markalar ve Memnuniyet

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan only61
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

only61

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
alacaklar için fikir edinme anlamında faydalı olur diye düşündüğüm bir paylaşım

televizyon : vestel : çok memnunum ( lcd tv görüntü harika 4 sene oldu nerdeyse sorunsuz)

buzdolabı : altus : çok memnunum ( bu kadar dayanıklı olduğunu düşünmemiştim)

çamaşır makinesi : arçelik : çok memnunum ( 7 seneyi geçti hala süper yıkıyor)

yatak : gündoğdu : memnunum ( övmezler ama yatak rahat)

5+1 ses sitemi : microlab : çok memnunum ( pahalı sistemlere gerek yok tatmin edici)

2+1 hoparlör : mikado : çok memnunum ( ses kalitesi mükemmel)

pc monitör : aoc : çok memnunum ( sorunsuz ve net görüntü)

klavye fare set : microsoft : çok memnunum ( biri kalite mi dedi? )

m p 3 player : sandisk sansa : çok çok memnunum ( 2008 yılında yılın m p 3 playeri seçildi o nasıl bir ses kalitesi)

taşınabilir hdd : hi-level : çok memnunum ( kalitesi beni de şaşırtı hızlı ve sorunsuz )

elektrik süpürgesi : fakir : memnunum ( çekimi çok iyi halıya yapışıyor)

şarzlı süpürge : fakir : memnun değilim ( bu ürünleri güzel değil verim alamadım )

foto mak. : panasonic lumix dmcfs10 : orta seviye ( daha iyileri var )

cep telefonu : motorola atrix : orta seviye ( memnun eder ama daha iyileri var)

güneş gözlüğü : exess : çok çok memnunum ( rayban mayban hikaye hem daha ucuz :) )

el çantası : dockers : çok memnunum

ütü : arzum : çok memnunum ( 7 senedir ben de hala ütü yapıyorum bana bile dayandı )

saç kurutma : rowenta : çok memnunum ( sorunsuz ve rahat )

ayakkabı : polaris,scooter : çok memnunum ( 2 senedir giydiğim ayakkabıya yeni diyorlar kalite budur ne yırtık ne deforme...)

usb çoklayıcı : hipper : çok memnunum ( sıfır sorun )

kart okuyucu : polygold : çok memnunum ( sıfır sorun )

kimse kazık yemesin tecrübeler paylaşılsın ki paralar boşa gitmesin... :)

taşınabilir hdd transcend tek geçerim
notebook netbook asus fujitsu siemens süper
cep telefonu sony
ayakkabı inci

buzdolabı, 37 ekran tüplü tv, çamaşır makinesi, şarjlı süpürge, elektrikli süpürge ve bilimum şeyler beko. Sadece buzdolabı ve 37 ekran tvsinden memnunum. Bulaşık makinesi yıkamıyor, çamaşır makinesi yürüyor, şarjlı çekmiyor elektirikli süpürge ortalığı toza boğuyor. Servis de hiç bişey yapmıyor. Böyle rezil bişey görmedim.

Samsung çamaşır makinası kullanan var mı?
memnun musunuz herhangi bir sorun oldu mu?

Bütün mal varlığını ortaya dökmüşsün maliye görmesin yeni vergiler bindirebilir. :lol:

samsung camasir makinesi ve samsung buzdolabi kullaniyorum ve memnunum. ozellikle camasir makinemden cok cok cok memnunum

bunlar herkesin evinde var yav hırsız saç kurutmayı mı çalacak :puhaha:

feto23' Alıntı:
Samsung çamaşır makinası kullanan var mı?
memnun musunuz herhangi bir sorun oldu mu?
Bende samsung çamaşır makinası ve buzdolabı kullanıyorum ikiside sorunsuz ve hiç bir markada bulamıyacağın özellikler sunuyor.

ne alacağınızı bilemem ama bekodan uzak durun derim. evleneli 5 yıl oldu bulaşık makinesi bozuldu. Buzdolabı 24 saat kesintisiz çalışıyor gibi ve son zamanlarda acayip gürültülü çalışıyor. ama bosch marka çamaşır makinemiz tık demedi. aynı zmaan diliminde 2400 tl ye aldığım toshiba lcd tv'mde bozuldu.

maverick07' Alıntı:
ne alacağınızı bilemem ama bekodan uzak durun derim. evleneli 5 yıl oldu bulaşık makinesi bozuldu. Buzdolabı 24 saat kesintisiz çalışıyor gibi ve son zamanlarda acayip gürültülü çalışıyor. ama bosch marka çamaşır makinemiz tık demedi. aynı zmaan diliminde 2400 tl ye aldığım toshiba lcd tv'mde bozuldu.

evet hocam bu durumda bekodan uzak durmak gerektiği anlaşıldı.... teşekkürler...

Biri kazık yemek mi dedi? Samsung dizüstünden, imkanın varsa hangi marka olursa olsun 2. el arabadan, müteahhitlerden, faturalı cep telefonu hatlarından, kredi kartlarından uzak duracaksın, bankayı sadece maaşını çekmek için kullanacaksın :roll:

bu konuya cevap verebilecek arkadaşların pek işleri güçleri yok anlaşılan...Bi aralar bizim açtığımız konulara burası bilişim teknolojileri platformu bu konular konuşulur mu diyen arkadaşlar gelmişler yataklarının markalarından rahatlığından behseder olmuşlar bilişim teknolojileriyle ne kadar alakadar bi konu uyku moduna aldığımızda yatağa yatırmayı unutmayalım bilgisayarlarımızı. Bilgisayarımızdan üstün performans istiyorsak ultra ortopedik bi yatak tavsiye ederimmmm.... :wink: :P

arçelik çamaşır makinem 6 yılda 2 kez bozuldu, buzdolabının gürültüsünden yan odada yatılmıyor :) arçelikden de uzak durun..

gezegen10' Alıntı:
bu konuya cevap verebilecek arkadaşların pek işleri güçleri yok anlaşılan...Bi aralar bizim açtığımız konulara burası bilişim teknolojileri platformu bu konular konuşulur mu diyen arkadaşlar gelmişler yataklarının markalarından rahatlığından behseder olmuşlar bilişim teknolojileriyle ne kadar alakadar bi konu uyku moduna aldığımızda yatağa yatırmayı unutmayalım bilgisayarlarımızı. Bilgisayarımızdan üstün performans istiyorsak ultra ortopedik bi yatak tavsiye ederimmmm.... :wink: :P

mübarek yine mi sen? :)
asimetrik pskolojik harekat taktiği o da güzel...neyse yine de seviyorum seni be düşüncelerin önemli değil :)

only61' Alıntı:
gezegen10' Alıntı:

mübarek yine mi sen? :)
asimetrik pskolojik harekat taktiği o da güzel...neyse yine de seviyorum seni be düşüncelerin önemli değil :)

bende seni YARADAN'dan Ötürü seviyorum...Ne kadar analaşamasakta...

tepki gösterenler..
inşallah iki gün sonra biriniz,
-ben bir ... alacağım.. markası ne olsun..
-bilmem şu marka ... alacağım.. kullanan var mı?
ne tavsiye edersiniz
gibilerinden mesaj yazmaz

Geri