teşekkür ederim ama cd çalışıyor hocammmkgs1' Alıntı:hocam başka bir cd ile deneyiniz
netame' Alıntı:xp kurmak istiyorsanız service pack 2 li bir cd ile deneyin hocam
yasarsahbaz' Alıntı:Hocam bios ayarlarında IDE ve AHCI gibi birşey var. Onun modu şu an neyse tersine çevirin düzelecektir.
evet sorun öyle çözülüyordu tekrar ararsan iyi olur hocamseldabal' Alıntı:yasarsahbaz' Alıntı:Hocam bios ayarlarında IDE ve AHCI gibi birşey var. Onun modu şu an neyse tersine çevirin düzelecektir.
biostaki bütün menülere girdim ama onu bulamadım hocam.
cingozcemal' Alıntı:Hocam HDD sata dır büyük ihtimalle, onun 2 çözümü var ya normal XP cd si ile yüklerken raid ve sata sürücülerini yüklemek için F6 ya basın der F6 ya basıp sata ve raid sürücülerini internetten indirip bir diskete kaydedeceksin onu gösterdikten sonra HDD yi görür. Bu zor olan yöntem. Daha kolay olanı ise Perfect XP dvd si edinin driverleri sata sürücüleri otomatik yükleyen. O DVD ile hepsine kökten çözüm bulabilirsin... Kolay gelsin... :+1:
teşekkür ederim ama benim sorunum bios ayarları ile ilgili sanırım, onunla uğraşıyorum.gules84' Alıntı:Hocam indirmeye uğraşmayın hiç boşa gidin bir internet evine.Bizim burada 5 tl ye satıyorlar işin uyanıkları.Perfect xp yi buralardan edinebilirsiniz.