Kurs Açmak

Kodla Büyü

Enterprise

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Süper Üye
Arkadaşlar ilköğretimde formatörüm ders dışı egzersiz ya da kurs açmak istiyorum. Geçen sene 2 tane halk eğitime bağlı kurs açtım ancak bu sene İstanbul ilinde onayların 1 yıl önceden alınması gerekiyor artık bu nedenle bu sene açamıyorum. Ders dışı egzersiz için de okul müdürümüz benim yönetmeliğimin müdür yardımcıları ile aynı olduğu için öğrencilere yönelik herhangi bir kurs açamayacağımı söyledi, onu da açamıyorum.
Var mıdır bir yolu yöntemi herhangi bir kurs açabilmemi acaba?

müdürünüz 5 den sonra okulda kalmak istemediği için kabul etmez bence.. arkadaşım öyle söyledi :9

Mesai saatlerim 8-5 olduğu için doğru bu açıdan düşünmemiştim ama hafta sonu da mı açılamaz peki?

hocam formatör öğretmenler açamıyor bildiğim kadarıyla uzak olursanız merkeze olabilir ama merkezi yerlerde açamıyoruz. en iyisi halk eğitime danışmanız

Enterprise' Alıntı:
Mesai saatlerim 8-5 olduğu için doğru bu açıdan düşünmemiştim ama hafta sonu da mı açılamaz peki?
Hocam haftasonu açabilirsin ama okulda açarsan eğer haftasonu idarecilerden birinin de okulda bulunması gerekir. Ayrıca hizmetli de olması gerekir. Halkeğitim bunun için okula ayrıca bir ücret ödemez. Ondan dolayı okul da bunu kabul etmez. Örneğin okulda açılan kurslarda, kursiyerlerden aldığın ücretlerden bildiğim kadarıyla idarecilere, milli eğitime vs. belli bir yüzde ödenir. Biraz sıkıntılı bir durum. Ama kesinlikle açılamaz diye bir kural yok.

Bizim idareciler zaten 7/24 okuldalar Hocam haftasonuda okuldalar o problem olmaz haftasonu halkeğitime bağlı olarak açabiliyoruz yani

Geri