Kurs Egzersiz Yardım !

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan bznesm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

bznesm

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Tecrübeli olan arkadaşların bilgisine ihtiyacım var :roll:

Arkadaşlar bilişim öğretmenliğinde bu benim 2. yılım daha doğrusu askerden yeni geldim yani nerdeyse 2.yılıma yeni başlamış durumundayım ve okulda 5 ve 6 lara zorunlu 18 dersim var ve ek dersim haliyle 13 saat kadarcık formatörlük olmadı okul kalmamış ben su noktada yardımlarınızı istiyorum tecrübeli hocalarımızdan haliyle 13 saat ek ders cok az 100 lira gibi, bu na da çok şükür işimiz var gücümüz var ancak okulda bilişim derslerinin maaşla hor görülmesi gibi bi durum ortaya çıkıyor ve mesleğimize değersiz damgası vurulması canımı sıkıyor hiç egzersiz yada kurs açmadım bunu konuda yardım istiyorum normal word excel powerpoint ile bile kurs acılabilir mi ortaokul kademesine bilgisayar kursu olarak, yada hangi örneklerle açıyorsunuz sizler hangi sertifikalar çok cazip değerli bu konuda yazın nasıl bir yol izlemeliyim sertifika anlamında satranç masa tenisi vb. ne olabilir ve bilgisayar öğretmeninin direk açabileceği kurslar nelerdir destekleme ve yetiştirme kursu kapsamında bana bi yardımcı olursanız çok sevinirim

Bence dernek kurs ve egzersiz olayımıza odaklanmalı kesinlikle. Bilişimle ilgili egzersiz açabilmek için alanlar kesinlikle belirlenmeli. Egzersize en uygun branşlardan biriyiz. Ayrıca kurs açılabiliuorsa bile milli eğitim müdürlüklerinin bu konuda bilgisizliği ve önyargısı var. Bu noktada dernek milli eğitim müdürlüklerine bilişim kurslarının açılabileceği şeklinde bir resmi yazının ulaşmasını sağlamalı. Devlet kurumlarının işleyişi bu şekilde çüünkü. Kurs normalde açabiliyoruz ama haberi olmadığı için milli eğitim müdürlüklerinin kurs açmak istediğimizde sıkıntılarla karşılaşıyoruz. Bu sıkıntıların aşılması sadece bir bilgilendirme yazısına bakar.

Geri