kurs ile haksız kazanç sağlamışım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan bt3468
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

bt3468

Seçkin Üye
Seçkin Üye
2008 yılında aksamları gelecek için AKSARAY İLİNDE intel kursları vermiştim.

eğitici bilgisayar öğretmenleri kurs lar için ek ders ücreti alamazmış.

bir yazı geldi....42 saat 342 tl haksız kazanç sağlamışsınız diye soruşturma açıldı.

savunmamda
mesai dışı kurs düzenledim... aldığın kanuna aykırı değil diye yazdım imzaladım....

mahkemeden döner o iş eğer maaş karşılığını doldurduysan yoksa iş sakat. soruşturma açmaları kötü niyetli olduklarını gösteriyor sen paranın ödenmesinde benim müdahalem olmadı de danıştay içtihadı birleştirme kurulunun kararı var bu konuyla ilgili memura kendi müdahalesi dışında yapılan fazla ödemeler geri alınamaz diye...

dokmeefrail' Alıntı:
mahkemeden döner o iş eğer maaş karşılığını doldurduysan yoksa iş sakat. soruşturma açmaları kötü niyetli olduklarını gösteriyor sen paranın ödenmesinde benim müdahalem olmadı de danıştay içtihadı birleştirme kurulunun kararı var bu konuyla ilgili memura kendi müdahalesi dışında yapılan fazla ödemeler geri alınamaz diye...
..
arkadaşa katılıyorum.

Kursu ben istemedim BENİ GÖREVLENDİRDİLER diye beyan edin. ücret kısmından ise HABERİM YOKTU HESABIMA YATIRMIŞLAR dersiniz...

dokmeefrail' Alıntı:

eğitici bilgisayar öğretmeniydim.... derslere girmiyordum...
kursları aksam saat 19.00 dan sonra veriyordum...

Hocam durduk yere 2008in kursu nereden akıllarına gelmiş 4 sene sonra. Zaman aşımını uğramıştır o iş hem 2008de takır takır açıyoduk hizmetiçi eğitim bir sıkıntı yoktu şimdiki gibi sıkı değildiki

Enterprise' Alıntı:
Hocam durduk yere 2008in kursu nereden akıllarına gelmiş 4 sene sonra. Zaman aşımını uğramıştır o iş hem 2008de takır takır açıyoduk hizmetiçi eğitim bir sıkıntı yoktu şimdiki gibi sıkı değildiki

:verymad:

Geri