kurs SONU değerlendirme

Kodla Büyü

bellagio

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar her modül sonrası sınav yapıyorum fakat kurs sonunda bunun değerlendirmesi nasıl olacak bilmiyorum tecrübeli arkadaşlar ?????

hocam ben kurs sonu sınavı yapmıyorum .öğrencilerin girdikleri bütün modül sınavlarından başarılı olmaları gerekiyor.yoksa kaldıkları modülü tekrar almalılar.

hocam ben aştığım bütün kurslarda bütün modül sınavlarını yapıyorum en son idareye verirken bunların yanında tüm modül sınavlarının bulunduğu bir çizelge hazırladım kim hangi modülden ne aldı ortalaması ne diye onu sunuyorum başkada birşey yapma. tabi devam devamsızlık işlem çizelgeleride yapman lazım.

Her modülden bir yazılı bir uygulama notu veriliyor. Modül sınavlarının haricinde bir sınava gerek yok.

hocam modül sınavı notların etkı etmıyor mu ortalamaya.bende modul sınavlarını yapıyorum.3 hafta sonra da genel sınav yapacagım.genel sınav uygulamama mı yoksa klasık mı yapılıyor.ayırca geçme noru kaç herkes farklı birşey söyluyor

Genel sınav gerekmiyor sanırım. Benden sadece modüller için sınav yapmamı istedi idare. Geçme notu da ilköğretim ve liseler ile aynı. Yönetmeliğe göre 45 ve üstü alan geçer.

her modülün sonunda sınav yapılır. uygulama ve sınav notları sisteme girilir olay biter.bu kurs sonunda ayrıca toplu sınavda yapan arkadaşlar kursiyerlerin bu notlarını sistemde nereye yazıyor acaba

Geri