kurs sonu işlemlerini yapamadan kurs kapandı!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan halk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

halk

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar HEM kursumun bitiminden itibaren 3 gün geçti ve ben notları HEM Yönetim ekranından sisteme girecek iken kurs tamamlandıya dönüşmüş ve notları giremiyorum. Ne yapmak gerekiyor?

Yazan yazı ise şu:

NOT: TÜM AÇIK KURSLARI LİSTELEMEK İÇİN AŞAĞIDAKİ HİÇBİR BÖLÜMÜ DOLDURMADAN ARA BUTONUNA BASINIZ.
UYARI: KURS SONU İŞLEMİ YAPILMIŞ KURSLAR OTOMATİK OLARAK TAMAMLANDI DURUMUNA GELMEKTEDİR. KURS SONU İŞLEMLERİ KURS BİTİŞ TARİHİNDEN ÖNCE YAPILMALIDIR. KURS BİTİŞ TARİHİNDEN SONRA KURSLAR OTOMATİK OLARAK TAMAMLANDI SAYILMAKTADIR. OTOMATİK OLARAK TANIMLANAN KURSLARLA İLGİLİ İŞLEM YAPMAK İSTEYEN HALK EĞİTİM MERKEZİ MÜDÜRLÜKLERİ "KURS ONAY/BİLGİ İŞLEMLERİNDEN KURSU AKTİF HALE GETİRMELİDİRLER."

2011bilgisayar' Alıntı:
HOCAM BEN ILK DEFA HALK EĞİTİMDE KURS AÇTIM DA GEÇME NOTU KAÇ HALK EĞİTİM İÇİN ?

7 modülden her biri için 45 ve üzeri alacak.

tinyamasisurum0' Alıntı:
Halk eğitime gidip onların yönetici şifresiyle girebilirsiniz. Onların 15 gün süresi var.

Hocam içimi rahatlattın. Ama kursun bitiminde artık not girememe durumu çok yanlış. Aslında kursun bitiminde not girilir hatta. Şaşırıyorum gerçekten bizim milli eğitimin sistemine. Yazıda yazdığına göre kursun son günü sistem otomatik kapanıyor. Son gün yaptığım akşam kursunun sınavını nasıl anında okuyup internete gireyim? Evimde internet bağlantım yoksa ne olacaktı? Çok ilginç gerçekten.

Hocam Halk Eğitim kurslarında online kayıt işlemi yapmak gerekiyor fakat burada kursun süresi, haftada kaç saat ders olduğu, ne zaman başladığı ve ne zaman biteceği gibi bilgileri de girmek gerekiyor mu?

Yani şöyle söyleyim ben daha önce HEM'de çalışmamıştım o yüzden işleyişi ve prosedürleri pek bilmiyorum. Ben şu an sadece derslere gidip geliyorum, pek öğrenci de gelmiyor zaten.

Acaba benim net üzerinden yapmam gereken işlemler var mı, varsa bunlar neler? Yardımcı olabilir misiniz?

AKADEMİA' Alıntı:
Hocam Halk Eğitim kurslarında online kayıt işlemi yapmak gerekiyor fakat burada kursun süresi, haftada kaç saat ders olduğu, ne zaman başladığı ve ne zaman biteceği gibi bilgileri de girmek gerekiyor mu?

Yani şöyle söyleyim ben daha önce HEM'de çalışmamıştım o yüzden işleyişi ve prosedürleri pek bilmiyorum. Ben şu an sadece derslere gidip geliyorum, pek öğrenci de gelmiyor zaten.

Acaba benim net üzerinden yapmam gereken işlemler var mı, varsa bunlar neler? Yardımcı olabilir misiniz?

İlgili müdür yardımcısı o işlemleri zaten yapar.

Geri