Kursa ödenek vermediler

Kodla Büyü

gazierdem

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar ben mayıs ayında ( Web Tabanlı İçerik Geliştirme Kursu (I. Kademe) 17/05/2010 - 28/05/2010 tarihleri arasında ) kursa yalovada gittim yalnız ödenekler halen yatmadı 500 tl kadar harcamam oldu ama geri alamadım.işin kötüsü muhattap ta bulamıyorum eğitek in tlefonlarında herkes birilerine yönlendiriyor. yapılabilecek birşey var mı? teşekkürler.

sanırım o dönem mersinde giden bir arkadaşta aynı konudan muzdarip, belki topluca mail falan atarsanız muhatap bulursunuz. gerçi mebde muhatap bulmak zor işi hele para sözkonusuysa ooff!!

aakcakaza' Alıntı:
Hocam bende aynı kurstaydım, arkadas gorustu insallah ekim ayının basında yatacakmıs!
hocam size zahmet kime nasıl ulaşmışsa bizede yolu göstersin belki takip edenlerin sayısı artınca daha fazla önemsenir?

Hocam facebookda 186 NOLU WEB TABANLI İÇERİK GELİŞTİRME KURSU diye bir grup var,

ayrıntı orada var.

Bizde paralar hemen kurs bitiminde nakit olarak ödenmişti. Her yerde bu şekilde işlemiyor mu?

( Web Tabanlı İçerik Geliştirme Kursu (I. Kademe) de için de gitmiştik onu da hemen almıştık.
en son gittiğim ( Web Tabanlı İçerik Geliştirme Kursu (II. Kademe)

Genelde Cuma günü gitmezden önce yolluğunu ödüyorlar.Ama sizinki nasıl olmuş öyle hayret.aslında yolluğun gidiş ücretini gitmezden önce ödemeliler bence(Bir kısmını) :idea: .

BBNET
Geri