Kursiyer.net(Fatih Bilişim Platformu) tanıtımı ve planlaması

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan drejog
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

drejog

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar okula yeni bir yazı geldi ilden. Kursiyer.net'i ilçenizdeki tüm öğrencilere ve öğretmenlere bir plan dahilinde tanıtın ve planınızı bize gönderin diye. Planı neye göre yapacağız kaç saat olacak bir bilgisi olan var mıdır?

bizede öyle bir yazı geldi geri dönüş istenmedi.
her gün bi şey çıkarıyorlar bazı yararlı bazıları boş

yazı bizim okulada geldi ne yapalım dediler hocalara imza karşılığında haber verin dedim. kursiyer netin neyini anlatacağım ki siteye gir dersi seç videoyu izle

beyazgolge' Alıntı:
yazı bizim okulada geldi ne yapalım dediler hocalara imza karşılığında haber verin dedim. kursiyer netin neyini anlatacağım ki siteye gir dersi seç videoyu izle
Doğru diyorsun basit bir arayüzü var. Bakanlıktan gelen yazıda zaten plan mlan birşey demiyor sadece tanıtın öğretmen ve öğrencilere diyor. Ama bizim il plan da yapın bize yollayın diyor :shock:

Bakanımız şu şekilde tanıtmıştı sistemi.

Bilgisayar öğretmenlerine gerek yok bizim kursiyernet sistemimize girip herkes her şeyi öğrenebiliyor demişti. siz de bu şekilde bir afiş yapabilirsiniz. Artık bilgisayar öğretmenleri yok KURSİYERNET var.

poet' Alıntı:

Bilgisayar öğretmenlerine gerek yok bizim kursiyernet sistemimize girip herkes her şeyi öğrenebiliyor demişti. siz de bu şekilde bir afiş yapabilirsiniz. Artık bilgisayar öğretmenleri yok KURSİYERNET var.
:alkis:

beyazgolge' Alıntı:

hocam okulun müdürü gibi konuşmuşsun, güzel. :) birde resminde harika. :+1:

Bize de gelmiş yazı. Sadece Web sitesinizde Kursiyer.Net e link verin denilmiş..

poet' Alıntı:

:+1: :alkis:

Geri