Kurslar hakkında

Kodla Büyü

marvelous

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Meb açıklama yapmış ama bizim branş ile ilgili bir ibare göremedim. Nedir durum hocalarım bizim dersle ilgili kurs verebilecek miyiz ?

en son müzik beden resim derslerinden de açılabileceğini yazmışlardı bizim branşı görmedim. Bize garezleri yoktur heralde şuan tüm branşlardan açılabilir bizimki net değil

Değişen madde ile açabiliyoruz:
Madde 4) Kurslar Ortaokul/imam hatip ortaokulu ve ortaöğretim kurumları haftalık ders çizelgesinde bulunan derslerden veli ve öğrenci talebine göre açılacaktır.

(Kısaca BTY dersinden de kurs açabiliyoruz )

mersinde iseniz açamazsınız

mersindeki bilişimciler negatif ayrımcılığa tabi olacak, tüm illerdeki öğretmenler açıp hizmet puanı alacak mersindekiler alamayacak

anlayışsız ve mevzuat konusunda inisiyatif kullanamayan idarecilerle çalışmak, laf anlatmak çok zor. Bakalım ben de seneye düşünüyorum... Kabul etmezlerse Matematik'ten açmak isteyeceğim. Ders farklı olunca ne diyecekler acaba?

Sivastada onay vermemişlerdi, Halkeğitim aracılığı ile açtırdılar onunda ücreti yarı yarıya :verymad:

Başvurum değerlendirildi.
Takviye amaçlı kursları, velinin ve öğrencilerin isteği üzerine açabiliyoruz.(bty)
İsteyen bu durumu ilçe mem, müdürüyle paylaşabişirmiş.
bilgilerinize arkadaşlar.

Keyfi olmamalı arkadaş ya, öğrenci talebi yeterliyse benim tüm öğrenciler ister zaten :mrgreen:

Bilişimden daha öncede kurslar açılıyordu. Yeni yönetmelikle de açılıyor merak etmeyin.

Geri