kurslara devam eden kişi sayısı

Kodla Büyü

Dijital_Dünya

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
ya arkadaşlar kurs açtık açmasına da 10 kişi devamlı geliyor fakat 12 kişiden az olursa kursun kapatılması gerekiyor normalde ama ben devam ettim çünkü isteklilerdi gelenler. Şimdi sınav yapacaz ama 10 kişi gelecek sınava bir kaç kişi devamsız bir kaç kişi hiç gelmedi sırf adım olsun diye heralde kayıt olmuşlar. Ne yapmak lazım bu durumda.

o zaman sıkıntı yok yani. Sınava giren sayısı 10 olursa ki 10 zaten de bişey olmaz yani resmi olarak.

Resmi olarak sıkıntı olmaz hocam. Önemli olan 8'in altına düşmemesi. Benim de şu anda 10 kişi var kursta ve bu hafta bitecek. 9 kişi ile bitirdiğim de olmuştur.

bizim okulda bir sınıf öğretmeni okuma yazma kursu veriyor 5 öğrencisi var..
kişi sayısı kursuna göre değişiyor mu acep?

arkadaşlar sınavı hem test hem de uygulama mı yapıyorsunuz??? bu konuda da bilgi verirseniz sevinirim

kurs hemen kapatılmaz.sadece 8 in altına düşünce tekrardan kaymakam onayı almanız gerekiyor.

ben başka bir şey sorsam benim bilgisayar kullanımı kursum var. 110 lira kişi başı kurs ücreti. ama devamsızlığını fazlasıyla dolduranlar var. başarı durum geçer. sizce idare etmeli mi yoksa devamsızlıktan bırakmalı mı?

Geri