arslan_1905 Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,209 9 Kasım 2015 #1 arkadaşlar ben maaş karşılığı derse giriyorum ek edrs almak istemedim yeni bebeğim olduğu için kursum aralığın 3 ünde bitecek bana ne öneriyorsunuz ?
arkadaşlar ben maaş karşılığı derse giriyorum ek edrs almak istemedim yeni bebeğim olduğu için kursum aralığın 3 ünde bitecek bana ne öneriyorsunuz ?
G guner1453 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 499 9 Kasım 2015 #2 tatil kullanma hakkınız var.yani kurs açmayabilrisiniz.sizi zorlamamaları gerekir.ama tatilden sonra hemen açılacaksa tatilde açmak neden istemiyorsun bütün girdiğin dersler ekders olacak.
tatil kullanma hakkınız var.yani kurs açmayabilrisiniz.sizi zorlamamaları gerekir.ama tatilden sonra hemen açılacaksa tatilde açmak neden istemiyorsun bütün girdiğin dersler ekders olacak.
arslanxw Aktif Üye Mesajlar 151 10 Kasım 2015 #3 hocam yeni kurs açılacaksa eğer; kursu planlarken 15 tatile denk gelen günlere ders yazmazsınız isterseniz. böyle bir hakkınız var.
hocam yeni kurs açılacaksa eğer; kursu planlarken 15 tatile denk gelen günlere ders yazmazsınız isterseniz. böyle bir hakkınız var.
bomax01 Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,870 23 Kasım 2015 #4 arslanxw' Alıntı: hocam yeni kurs açılacaksa eğer; kursu planlarken 15 tatile denk gelen günlere ders yazmazsınız isterseniz. böyle bir hakkınız var. Genişletmek için tıkla ... aynen hocam bu hakkınız bulunmakta. Kursu 2 hafta uzatabilirsiniz.
arslanxw' Alıntı: hocam yeni kurs açılacaksa eğer; kursu planlarken 15 tatile denk gelen günlere ders yazmazsınız isterseniz. böyle bir hakkınız var. Genişletmek için tıkla ... aynen hocam bu hakkınız bulunmakta. Kursu 2 hafta uzatabilirsiniz.