Kursun bitimide notların girilmesi

Kodla Büyü

neyzen26

Aktif Üye
Arkadaşlar bu dönem halk eğitime yeni atandım. Kurs bugün bitiyor. Notları ne zamana kadar girmemiz gerekiyor. Bir de tüm nodüllerden uygulama sınavı yapmak gerekiyor mu? Son olarak diksiyon girişimcilik gibi modüller gözüküyor bunları nasıl değerlendireceğiz anlayacağınız yeniyim yardımcı olursanız sevinirim.

Kursununun adı Bilgisayar Kullanımı mı? Bu kursta diksiyon girişimcilik gibi modüller gözükmüyor da dikkatimi çekti.
Her bir modülden uygulama ya da teorik olmak üzere en az 1 sınav yapman lazım. (bunu önceden planında belirtirsen senin için iyi olur.
Notları kurs bitminden itibaren 30 gün içerisinde girmen lazım.

geçen sene 15 gün içerisinde girmen gerekiyordu,ve tüm modüllerden sınav yapman şart, fakat her modülün karşına başarılı işaretlersen not girmen zorunlu değil, başarılı işaretlemen de yeterli , ama kontrol edilirse tabi notları da görmeleri gerekiyor. diksiyon filan o modülleri iptal edebilirsen et, eğer o modüller iptal edemiyorsan da başarılı işaretlemen lazım not girmesende. Bu sene not girme olayı sanırım 20 güne çıktı ama sen yine de işi riske atma 15 gün içinde gir eğer girmezsen daha giremiyorsun Ankaara da sağlam bi dayın yoksa sistemi kimse açamıyor. Okullar gibi değil okullar da MEM sistemi tekrar açabiliyor ama bunda iş ANkara da genel merkezde. Yani kısaca 7 modül başarılı işaretlenecek 1 tanesi bile başarılı işaretmenmezse sertifikayı basmaz. 15 gün içinde de notları girmeye çalış

Hocam çok sağolun. Teşekkür ederim. Arslanxw hocam bilgisayar kursu daha yeni olduğum için diğer modüllerin (girişimcilik vs) ne olduğunu daha çözemedim. Müdür yardımcısı açmıştı kursu. 7 modül haricindeki diğer modüller kurs açarken girilmesi şart mı?

Kurs bitiminde notları sisteme girerken 5'lik sistemde mi yoksa 100lük sistem demi notları girmemiz gerekiyor acaba ?

evet hocam o modüller bütün kurslarda standart olarak girilir. onlar için bir değerlendirme söz konusu değil. notları da 100 lük sistemde giriyorsunuz.

halilturkoglu' Alıntı:
evet hocam o modüller bütün kurslarda standart olarak girilir. onlar için bir değerlendirme söz konusu değil. notları da 100 lük sistemde giriyorsunuz.

Sayın hocam, mesleki gelişim modüllerini girince 160 saatlik kurs 384 saat gözüküyor. Kursiyer belgelerini yazdıracağım zaman fark ettim. Bu bir sorun oluşturur mu? Olur alınırken 160 saat diye alındı da.

hocam onları nerede girdiniz siz anlayamadım, onlar standart olarak tüm kurslarda var zaten ama değerlendirme ekranında görünmüyor olması lazım.

Evet oldukça ilgin. bende hiç bir kursumda karşılaşmadım o modüllerle . bide 384 saat görünmesi de sıkıntı. kurs bitiş tarihi ne zaman görünüyor?
Bide diğer arkadaşlara bir sorum var. benim bu yıl kursun bitiminin ertesi günü kendi şifremle girdiğimde kurs sonu işlemlerini yapamıyorum.yani bitmiş kurslardada göremiyorum kursu. müdürün şifresiyle yapabiliyorum sizde böyle bir sorun var mı?

receps' Alıntı:
..... benim bu yıl kursun bitiminin ertesi günü kendi şifremle girdiğimde kurs sonu işlemlerini yapamıyorum.....

Vayy bee, benim şifrem bile yok. Galiba en yeni benim. Sınavları yaptım 7 modül birden, hepsinden 10 soru.

Kağıtları okudum, ve notlarla kağıtları müdüre verdim. Müdür de "bunlardan bazılarını bırakalım" felan diyordu, "valla hocam dedim, ben sınavı yaptım hepsi geçer not aldı, gerisini ben bilmem" Zaten şifrem mişrem yok, naptı bilmiyorum.

Geri