erden60' Alıntı:yok hocam mecbur değilsiniz?
ben de siz bir şey soracaktım...
akıllı tahtalata antivüris programı kurdunuz mu?
veya imajını aldınız mı?
spring' Alıntı:imaje almayı nasıl yapıyorsunuz?
Ben de aynı sorunla karşı karşıyayım. admin oturumunda kurdum ve düzenledim. fakat vestel oturumunda masaüstünü izinlerden dolayı düzenleyemiyorum.elf_pilor' Alıntı:Fences kurdum Administrator oturumunda, masaüstünü belirtildiği şekilde ayarladım ama diğer kullanıcıda görünmüyor.
Ben Fences ı denemek için sadece öğretmenler odasında bulunan etkileşimli tahtaya kurdum, sınıflara kurmuyorum artık.... E-içerikleri D sürücüye yüklüyorum, office 2010 starter ı kurup, 7zip, k-lite codec, VLC player, Flash player, java gibi programları da kurup bırakıyorum. Fences çok da gerekli değil bence...fdd34' Alıntı:Ben de aynı sorunla karşı karşıyayım. admin oturumunda kurdum ve düzenledim. fakat vestel oturumunda masaüstünü izinlerden dolayı düzenleyemiyorum.elf_pilor' Alıntı:Fences kurdum Administrator oturumunda, masaüstünü belirtildiği şekilde ayarladım ama diğer kullanıcıda görünmüyor.
ben fences'i vestel oturumunda kurdum kurarken zaten şifre istiyor. sorunsuz kullanıyorum.fdd34' Alıntı:Ben de aynı sorunla karşı karşıyayım. admin oturumunda kurdum ve düzenledim. fakat vestel oturumunda masaüstünü izinlerden dolayı düzenleyemiyorum.elf_pilor' Alıntı:Fences kurdum Administrator oturumunda, masaüstünü belirtildiği şekilde ayarladım ama diğer kullanıcıda görünmüyor.
hocam ordaki image tahtalar ilk kurulduğu zamanki imageler. bide ayrıca yüklenmesi gereken programlar ve yapılacak ayarlamalar var. bunları yaptıktan sonra yeniden bir image almak gerekebilir. onun içinde windowsun kendi yedekleme ve geri yükleme merkezide kullanılabilir ya da acronis, ghost gibi programlardagezegen10' Alıntı:arkadaşlar imaj almak için herhangi bir programa gerek olmadığını bilgisayar açılırken klavye bağlayıp F8 yaptığınızda otomatik olarak imajın kurulduğunu söylediler. diğerlerinin kurulması zaten zaman almıyor virüs programı olarak avast gayet başarılı.
Fences vestel oturumunda kurmak içinFences kurdum Administrator oturumunda, masaüstünü belirtildiği şekilde ayarladım ama diğer kullanıcıda görünmüyor.
Ben de aynı sorunla karşı karşıyayım. admin oturumunda kurdum ve düzenledim. fakat vestel oturumunda masaüstünü izinlerden dolayı düzenleyemiyorum
eline sağlık güzel olmuş :+1:KöfteHoRr' Alıntı:1 tahtayı bu hale getirmek 1 günümü aldı, dolayısıyla bu haldeyken mutlaka bir image alıp yedekte bulundurmak gerekiyor ve yarından itibaren bütün tahtalara bu image'den atmaya başlayacam. umarım bi sıkıntı çıkarmaz.