falloosely
Aktif Üye
Öncelikle herkese kolaylıklar diliyorum. Değerli hocalarım bildiğiniz gibi kurum dönüşümleri yapıldı veya yapılmakta, bizim okulumuzda ilkokul olarak dönüştürüldüğünden bu dönem başından itibaren kadromuz ilkokulda olmak kaydıyla kaymakamlık görevlendirmesiyle yapımı yeni tamamlanan bir ortaokula, daha 20 Ekimde Nabi Avcı tarafından açılışı gerçekleştirildi, görevlendirildik. Şimdi ise, 23 Ekim Cuma günü ilçeden gelen yazıyla kurum dönüşümlerine tabi olan okulların öğretmenlerinden norm kadro ihtiyacı olan okullara tercih yapılması isteniyor ve tercihlerinde 30 Ekime kadar il'e bildirilmesi isteniyor. Burada bir kaç noktada aklıma takılan sorular var; Öncelikle bizim bu tercihleri yapmamız il içi tercih hakkımızı etkiler mi? İkincisi şu an görevlendirme bulunduğumuz okul, norm ihtiyacı bildirilmesine rağmen norm ihtiyacı olan okullar arasında görülmemekte bunun nedeni ne olabilir? Bir diğer soru bu okul açık gösterilmediği için görevlendirmeleri sonlandırılıp giden öğretmenlerden sonra hemen hemen her branşta öğretmen eksiğini nasıl tamamlayacak? Okulun açık gösterilmemesi ile ilgili bir şube müdürünün açılışı bakan bey yaptığı için norm kadro bakanlık tarafından açık gösterilecek demesi doğru mudur? Bir de benim kaymakamlık görevlendirmemin yanında valilik oluru ile BT Rehberlik görevlendirmem aynı okulda bulunmakta bu noktada tercih ettiğim okula gitmem bu görevlendirmeyi etkiler mi?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum...
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum...