Kurum Dönüşümlerinde Atamalar

Kodla Büyü

falloosely

Aktif Üye
Öncelikle herkese kolaylıklar diliyorum. Değerli hocalarım bildiğiniz gibi kurum dönüşümleri yapıldı veya yapılmakta, bizim okulumuzda ilkokul olarak dönüştürüldüğünden bu dönem başından itibaren kadromuz ilkokulda olmak kaydıyla kaymakamlık görevlendirmesiyle yapımı yeni tamamlanan bir ortaokula, daha 20 Ekimde Nabi Avcı tarafından açılışı gerçekleştirildi, görevlendirildik. Şimdi ise, 23 Ekim Cuma günü ilçeden gelen yazıyla kurum dönüşümlerine tabi olan okulların öğretmenlerinden norm kadro ihtiyacı olan okullara tercih yapılması isteniyor ve tercihlerinde 30 Ekime kadar il'e bildirilmesi isteniyor. Burada bir kaç noktada aklıma takılan sorular var; Öncelikle bizim bu tercihleri yapmamız il içi tercih hakkımızı etkiler mi? İkincisi şu an görevlendirme bulunduğumuz okul, norm ihtiyacı bildirilmesine rağmen norm ihtiyacı olan okullar arasında görülmemekte bunun nedeni ne olabilir? Bir diğer soru bu okul açık gösterilmediği için görevlendirmeleri sonlandırılıp giden öğretmenlerden sonra hemen hemen her branşta öğretmen eksiğini nasıl tamamlayacak? Okulun açık gösterilmemesi ile ilgili bir şube müdürünün açılışı bakan bey yaptığı için norm kadro bakanlık tarafından açık gösterilecek demesi doğru mudur? Bir de benim kaymakamlık görevlendirmemin yanında valilik oluru ile BT Rehberlik görevlendirmem aynı okulda bulunmakta bu noktada tercih ettiğim okula gitmem bu görevlendirmeyi etkiler mi?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum...

Sayin hocam
Sorularinizi keske maddelendirseydiniz
Bir kacina cevap veremek gerekirse.
Btr gorevlendirmenizle ilgili il koordinatörü ile gorusurseniz eger tayin oldugunuz okul icin ayrica bir gorevlendirme alinabilir.
Tüm braslarda ogretmen eksiğini il icinde eger kadrolu öğretmenler ile tamamlayamazlarsa ucretli ogretmen görevlendirerek telafi edilebilir.
Sizin durumda ülkemizde çok fazla okul olacagini düşünmüyorum
Kadro ve gorevlendirmeler icin bakanlikca ayrica ilgilenebilir
Kolayliklar dilerim

aydınDr' Alıntı:
Sayin hocam
Sorularinizi keske maddelendirseydiniz
Bir kacina cevap veremek gerekirse.
Btr gorevlendirmenizle ilgili il koordinatörü ile gorusurseniz eger tayin oldugunuz okul icin ayrica bir gorevlendirme alinabilir.
Tüm braslarda ogretmen eksiğini il icinde eger kadrolu öğretmenler ile tamamlayamazlarsa ucretli ogretmen görevlendirerek telafi edilebilir.
Sizin durumda ülkemizde çok fazla okul olacagini düşünmüyorum
Kadro ve gorevlendirmeler icin bakanlikca ayrica ilgilenebilir
Kolayliklar dilerim
Öncelikle cevaplarınız için teşekkür ederim hocam açıkçası görevlendirme gittiğim okulda bt sınıfı yok görevlendirmenin oraya yapılmasını istemem, bir de asıl önemli olan bu atamalar bir zorunluluk olduğundan il içi tayin hakkımızda bir kısıtlama olup olmayacağını merak ediyorum. Kurum dönüşümü nedeniyle dilekçeyle başvuruda bulunduğumuzdan il içi tayin hakkımızın yanması söz konusu olur mu?

Sayın hocam,
bilgi edinmeden veya il mem atama bürosundan sizin durumunz ile ilgili daha kesin bilgi almanız mümkündür.
Eğer Bt sınıfının olmadığı ve il içi hakkınızın yanacağı düşüncesi varsa hiç tayin dilekçe işlemlerinize girmemenizi öneririm kafanız rahat olsun.

Kolaylıklar dilerim.

Geri