piyemi' Alıntı:Bilişim Teknolojileri Öğretmeni olduğum güne lanet ediyorum. Kurum değiştirme şansımız yok mu , bu işler nasıl oluyor bilen var mı?
katılıyorum, ben de branşımla ilgili sorunlar yaşadığım için müdür yardımcılığı sınavına girip atandım. hiç pişman değilim branşımın vermiş olduğu avantajdan dolayı fazla zorlanmıyorum, en azından bi itibarım oldu. elimden geldiğince yükselmeye bakacağım kesinlikle öğretmenliğe dönmeyi düşünmüyorum eğer itibarımız ve derslerimiz düzelmezse aynen devam.vayarkadas' Alıntı:Bir yerde sorun varsa orayı terketmek değildir bence çözüm. Sonuçta sizden sonra gelenlerde aynı sorunu yaşayacaklar.
Öğretmenlik olmuyorsa idareciliğe yönelin yükselebileceğiniz kadar yükseğe.
Bir okulda müdür yardımcısı bile olsanız o okulun bilişimcisi sorun yaşamaktan kurtulur.
yada daha yüksek makamlarda branşınıza daha çok faydanız olur.
Makam sahiplerine zümrelerinizin sesini duyurursunuz. Bir farkındalık yaratılırsınızda belki bizden sonrakiler aynı sorunları yaşamazlar.
vayarkadas' Alıntı:Bir yerde sorun varsa orayı terketmek değildir bence çözüm. Sonuçta sizden sonra gelenlerde aynı sorunu yaşayacaklar.
Bir okulda müdür yardımcısı bile olsanız o okulun bilişimcisi sorun yaşamaktan kurtulur.
Makam sahiplerine zümrelerinizin sesini duyurursunuz. Bir farkındalık yaratılırsınızda belki bizden sonrakiler aynı sorunları yaşamazlar.
aynenbadi' Alıntı:katılıyorum, ben de branşımla ilgili sorunlar yaşadığım için müdür yardımcılığı sınavına girip atandım. hiç pişman değilim branşımın vermiş olduğu avantajdan dolayı fazla zorlanmıyorum, en azından bi itibarım oldu. elimden geldiğince yükselmeye bakacağım kesinlikle öğretmenliğe dönmeyi düşünmüyorum eğer itibarımız ve derslerimiz düzelmezse aynen devam.vayarkadas' Alıntı:Bir yerde sorun varsa orayı terketmek değildir bence çözüm. Sonuçta sizden sonra gelenlerde aynı sorunu yaşayacaklar.
aynı zamanda aöf kamu yönetimi okuyorum .
arkaşlarada tavsiyem mutlu olacağınız işler yapın
mesele yanlış anlaşıldı sanırım ben derse girmek ders anlatmak okul gürültüsü çekmek istemiyorum zevk almıyorum hatta işkence geliyor bazen, idareci olmakta çözüm değil sonuçta idacilerde derse giriyor azda olsabahhele' Alıntı:vayarkadas' Alıntı:Bir yerde sorun varsa orayı terketmek değildir bence çözüm. Sonuçta sizden sonra gelenlerde aynı sorunu yaşayacaklar.
%30 umuz bile bu minvalde düşünse kurtuluruz.. Teşekkürler hocam bu mesleği bu değerde gördüğün için
yusufcuk51' Alıntı:mesele yanlış anlaşıldı sanırım ben derse girmek ders anlatmak okul gürültüsü çekmek istemiyorum zevk almıyorum hatta işkence geliyor bazen, idareci olmakta çözüm değil sonuçta idacilerde derse giriyor azda olsabahhele' Alıntı:vayarkadas' Alıntı:Bir yerde sorun varsa orayı terketmek değildir bence çözüm. Sonuçta sizden sonra gelenlerde aynı sorunu yaşayacaklar.
%30 umuz bile bu minvalde düşünse kurtuluruz.. Teşekkürler hocam bu mesleği bu değerde gördüğün için
adaleti geçen yıl bitirdim hocam dgs yi kaçırdım bu yıl bu sene gireceğim inşallah ama hukuk bitirdikten sonra ne düşünüyosunuz peki?lemmings' Alıntı:Bu ve benzeri konularda çok defa yazdım, bir sefer daha yazayım. Aöf den adalet okudum, dgs ye girdim. Marmara hukuktayım ve inşallah 2 sene sonra bitecek. Hiç kimse çıkmazda değil, çıkış yolunu arayan bulur. İlgili olan bütün meslektaşlarıma aöf adaleti veya ilgi duyduğu benzeri bir başka bölümü şiddetle tavsiye ediyorum..
Hocam henüz net bi plan yok.. ama hakim savcılık uzak ihtimal şark görevlerinden dolayı.yusufcuk51' Alıntı:adaleti geçen yıl bitirdim hocam dgs yi kaçırdım bu yıl bu sene gireceğim inşallah ama hukuk bitirdikten sonra ne düşünüyosunuz peki?lemmings' Alıntı:Bu ve benzeri konularda çok defa yazdım, bir sefer daha yazayım. Aöf den adalet okudum, dgs ye girdim. Marmara hukuktayım ve inşallah 2 sene sonra bitecek. Hiç kimse çıkmazda değil, çıkış yolunu arayan bulur. İlgili olan bütün meslektaşlarıma aöf adaleti veya ilgi duyduğu benzeri bir başka bölümü şiddetle tavsiye ediyorum..
sizde bırakmayı düşünüyomusunuz peki adalet mezunu olmamdan dolayı geçebileceğimiz bi memuriyet var mı kpss ye girmek şart mı ?lemmings' Alıntı:Hocam henüz net bi plan yok.. ama hakim savcılık uzak ihtimal şark görevlerinden dolayı.yusufcuk51' Alıntı:adaleti geçen yıl bitirdim hocam dgs yi kaçırdım bu yıl bu sene gireceğim inşallah ama hukuk bitirdikten sonra ne düşünüyosunuz peki?lemmings' Alıntı:Bu ve benzeri konularda çok defa yazdım, bir sefer daha yazayım. Aöf den adalet okudum, dgs ye girdim. Marmara hukuktayım ve inşallah 2 sene sonra bitecek. Hiç kimse çıkmazda değil, çıkış yolunu arayan bulur. İlgili olan bütün meslektaşlarıma aöf adaleti veya ilgi duyduğu benzeri bir başka bölümü şiddetle tavsiye ediyorum..
Siz de aman dgs yi boşlamayın..
Hocam istifa edeceğim evet. 2018de. Adalet mezunu olarak yapılacak memuriyetleri tam olarak bilmemekle beraber öğretmenliği aratır diye düşünüyorum.yusufcuk51' Alıntı:sizde bırakmayı düşünüyomusunuz peki adalet mezunu olmamdan dolayı geçebileceğimiz bi memuriyet var mı kpss ye girmek şart mı ?
elifinannesi' Alıntı:Kpss için istifa gerek.
bu muvafakat belgesini her başvurduğumuz kurum veriyor mu peki hocam varmı bi kriteri?mevzuat' Alıntı:elifinannesi' Alıntı:Kpss için istifa gerek.
Gerekmiyor artık. KPSS ile bir başka kurumu kazanırsanız hiç istifa etmeden muvafakat belgesi ile geçiş yapabiliyorsunuz. Daha önceden almış olduğunuz kademe derecelerde hizmet belgesi ile yeni görevinize ekleniyor.
yusufcuk51' Alıntı:mesele yanlış anlaşıldı sanırım ben derse girmek ders anlatmak okul gürültüsü çekmek istemiyorum zevk almıyorum hatta işkence geliyor bazen, idareci olmakta çözüm değil sonuçta idacilerde derse giriyor azda olsabahhele' Alıntı:vayarkadas' Alıntı:Bir yerde sorun varsa orayı terketmek değildir bence çözüm. Sonuçta sizden sonra gelenlerde aynı sorunu yaşayacaklar.