Kurumdaki görev süresi hakkında bilgisi olan?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Üye silindi 88531
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Ü

Üye silindi 88531

Misafir
İl içi başvuru penceresindeki personel bilgilerinde Kurumdaki görev süresi eksik görünüyor.
Sadece son yılın hizmet süresi görünüyor (Ortaokul), öncesindeki hizmet süresi (İlköğretim Okulu) kurumdaki hizmet süresinde görünmüyor.
Bu durumda düzeltilmesi gereken bir hata mı var yoksa Beyana Dayalı bilgilerden birini mi seçmek gerekiyor?
Başına bu durum gelen var mı?

Sayın Hocam,

Orada kastedilen en son kadronuzun bulunduğu okuldaki çalışma süreniz. İlköğretimdeki çalıştığınız farklı bir okul olarak görünür. Önemli olan toplamda sıkıntı olmamasıdır.

İyi çalışmalar.

habibocak' Alıntı:
Sayın Hocam,

Orada kastedilen en son kadronuzun bulunduğu okuldaki çalışma süreniz. İlköğretimdeki çalıştığınız farklı bir okul olarak görünür. Önemli olan toplamda sıkıntı olmamasıdır.

İyi çalışmalar.
İldeki görev süresinde bir sıkıntı yok.
Yani bu durumda Beyana Dayalı Bilgilerden birini seçmek gerekmeden başvuruyu kabul edecek midir?
Herkeste aynı durum söz konusudur o zaman ...

bote67' Alıntı:
habibocak' Alıntı:
Sayın Hocam,

İyi çalışmalar.
İldeki görev süresinde bir sıkıntı yok.
Yani bu durumda Beyana Dayalı Bilgilerden birini seçmek gerekmeden başvuruyu kabul edecek midir?
Herkeste aynı durum söz konusudur o zaman ...

ben de bunu merak ediyorum. dönüştürülen kurum kısmını seçecek miyiz

Sayın Hocalarım,

İl/İlçe MEM İnsan Kaynakları (Atama) Şubesi ile görüşmekte fayda var. Çünkü bu tür konularda yorum farklılığı oluyor. Onay işlemini onlar yapacağı için görüşmekte fayda var.

İyi çalışmalar.

Evet. Okulum dönüştürülen eğitim kurumudur seçeneğini işaretleyin dendi Atama bölümü tarafından. Sanırım süreler üzerinde değişikliğe gerek olmadığını düşündüler.

Farklı uygulama yapan (Süreleri ekleyen, işaretlemeye gerek yok diyen... ) iller var mı acaba?

Arkadaşlar ben ikinci dönem sınavla anadolu lisesine atandım.İldışı atamalarına başvuracam ama kurumdaki görev sürem 5 ay kadar fazla görünüyor tercihimi kaydetmedim daha bi sorun olur mu acaba yoksa yarın düzelttireyim mi?

Geri