Kurumdaki görev süresi

Kodla Büyü

Enterprise

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Süper Üye
Arkadaşlar bizim kurumda yaptığı görev süresi kısımlarımız yanlış mesela ben 3.5 senedir bu okuldayım ama bende 1 yıl 9 ay yazıyor bir problem olur mu? Hemen hemen bütün okulunki yanlış o yüzden ses etmedik.
Bir de idareciyi arayıp da onayla demek gibi bir zorunluluğumuz var mı, tatildeyim ne şarjım ne şarj aletim ortalarda, aramasam da onaylamak zorunda değil mi?

il içi kılavuzu genel açıklamalar 4. madde

4. İl içi yer değiştirme başvuru döneminde öğretmenlerimizin yaz tatilinde olduğu göz önünde
bulundurularak, çalıştığı il ya da ilçe dışında bulunan ve il içi yer değiştirmelere başvuran
öğretmenler, kadrolarının bulunduğu okul müdürlüğünü iletişim araçlarıyla (e-posta, telefon,
faks vb.) bilgilendirmek şartıyla başvurularının onaylanmasını sağlayabileceklerdir.

Eğitim kurumu müdürlükleri, yer değiştirme başvurusu yaptığını iletişim araçlarıyla bildiren
öğretmenlerin
gerekli şartları taşıyıp taşımadıklarının tespitini yaptıktan sonra uygun
bulunanların başvurularını başvuru süresi içinde onaylamakla yükümlüdür.

Bu şekilde başvurusu onaylanan öğretmenlere ait Elektronik Başvuru Formunun çıktısı, okul
müdürlüklerince alınarak ayrılış işlemleri için görev yerine dönen öğretmenlere
imzalattırılacaktır.

E-posta atın sorumluluk sizden çıksın hocam

Enterprise' Alıntı:
Bir de idareciyi arayıp da onayla demek gibi bir zorunluluğumuz var mı, tatildeyim ne şarjım ne şarj aletim ortalarda, aramasam da onaylamak zorunda değil mi?

hocam galiba idareyle bi sıkıntınız var? Şarj bitti diye aranmaz mı ya tatilde dominik cumhuriyetinde misiniz? yanınızdakine söyleyin 10 sn sürer. İşinizi riske atmayın bence?

Hocam insanın telefonu Philips F55 olunca tatil yaptığı yer de Fethiyenin kıyıları olunca ne şarj aleti bulabiliyor ne telefonunu kullanabiliyor. 10 gün gidiyor şarjı diye idare eder sanmıştım, yine de şarj aletim yanımda ancak valizde USB girişi yamuk yumuk olmuş gelene kadar laptopa takamadım bir türlü:)

hocam farzedin onlar onayladı peki gerisini nasıl halledecksiniz başvurunun şahsen çıktı alınıp onaylatılması lazım eğer gidemiyorsanız noterden vekalet vermeniz lazım birilerine

Hocam bi çıksa atlaya zıplaya giderim de çıkacağından bile ümidim yokki:(

Eşimin kurumdaki görev süresi de 1 yıl 3 ay görünüyor tercih sayfasında. Normalde kurumdaki görev süresi 4 yıl 6 ay falan. Neyse tercihimizi yaptık, bütün onaylar da yapıldı. Derken bugün bir telefon, okul müdürü arıyor: "Sizin kurumdaki görev süresi yanlış görünüyordu ya, belki problem olabilir. Milli Eğitime gidip düzelttirin." Be arkadaş, o zaman ne ............. onayladın sen. Gittik Milli Eğitime, atama bölümünden şef :"Kurumdaki görev süresi hatalı olan personel sayısı, toplam tercih edenlerin neredeyse %90 ına karşılık geliyor. Biz onayladıktan sonra zaten müdahale edemiyoruz iş bakanlığa kalıyor. Merak etmeyin bir şey çıkmaz. asiaorrg .rlgrog .loeorj mn b ts ..... bla bla bla ....

... nerem doğru ki, demiş!

Geri