Kurumlar Arası Geçiş...

Kodla Büyü

bilgin_ogr

Üye
Arkadaşlar nette aradım ama pek aydınlatıcı bilgi bulamadım. Bizim branşımızdan hangi kurumlara kurumlar arası geçiş yapılabilir ve geçiş süreci için ne yapılması gerekiyor. Bilgisi olanlar var ise paylaşırsa sevinirim.

Geçenlerde bazılarından öğretmenlerin belediyeye geçişi gibi birşey duydum o yüzden merak ettim. Bilgisi olan yok mu arkadaşlar...

bilgin_ogr' Alıntı:
Geçenlerde bazılarından öğretmenlerin belediyeye geçişi gibi birşey duydum o yüzden merak ettim. Bilgisi olan yok mu arkadaşlar...

Hııh ? nası yani? :o

belediyeden mili eğitime geçenleri duymuştum ama öğretmenin belediyeye geçtiğinide ilk kez senden duydum hocam ayrıntı biliyormusun

Ayrıntı bilmediğim için soruyorum hocam ben de. Sizin bu konularda bilginiz var mı diye. Sizlerin de bildiği gibi bizlerin hepsi norm fazlası. MEB bize diğer kamu kurumlarına geçerken muvaffakat verir gibime geliyor. Buradaki asıl mesele hangi kurumlarda bize ihtiyaç vardır onları araştırıp bulmak.

memurlar . biz de 1000 e yakın öğretmenin kurumlar arası geçiş için başvurduğu haberi yazılı. dayınız varsa olur tabi

muhendisler ve baska meslekler sinif ogretmeni yapilmisti zamaninda, onlara kendi mesleklerine donme hakki taninacak deniliyordu, belki onlar icin olabilir bu.

Geri