Kurumnet 3g bağlantı kurulamaması!!!

Kodla Büyü

egeli_09

Aktif Üye
Arkadaşlar okulun bulunduğu mahallede kablolar çalınmış!!!3g ile bağlantı sağlıyoruz fakat kurumnet merkeze bağlanamıyor :-1: Evrak gonder ve sunucu guncellemesı yaptım fakat sonuc aynı destek ekıbının telefonları surekli meşgul!Ne yapılabilir?

egeli_09' Alıntı:
Arkadaşlar okulun bulunduğu mahallede kablolar çalınmış!!!3g ile bağlantı sağlıyoruz fakat kurumnet merkeze bağlanamıyor :-1: Evrak gonder ve sunucu guncellemesı yaptım fakat sonuc aynı destek ekıbının telefonları surekli meşgul!Ne yapılabilir?
Hocam,

Okullarda kurumnet kullanmak yasak. Bununla ilgili bir kaç kez resmi yazı geldi.

only61' Alıntı:
kurumnet yasak ama alternatifi ne?

MEB E-posta sistemi... Ara sıra sıkıntılı da olsa resmi bir kanal... KurumNET kullanmak demek ilçenin tüm evraklarını ilgili firma ile paylaşmak demek...

Ayrıca bakanlık bunun hala çok yoğun kullanıldığını biliyor. İlçelere bugün sadece 2 satır yazı yazsa. Kurumnet kullananlar devletin belgelerini 3. kişilerle paylaşmış sayılır diye. Bu tarihten itibaren kurumnet kullananlara gerekli yasal işlem yapılacaktır. Haftaya 1 tane ilçe kalmaz kullanan. OHAL sürecini hatırlatırsa zaten yarına hepsi gider o ayrı.
Klasik taktik ben kullanmayın demiştim. ( yarım ağız ) Birşey olursa gereğini yaparım. Bunun adı göz yumma. Kimse kusura bakmasın.
Haksız mıyım?

meb e posta sistemi doğru düzgün işlemiyor malesef. eğer kurumnet kullanılmasın diyorlarsa o zaman kurumnet benzeri bir program yapılması icap eder
aksi taktirde işler yürümez, çok zor bişey değil bu? web siteleri standart hale getirildi benzeri şekilde dosya transfer ve iletişim için de bir şeyler yapmaları gerekir

Hocalarım,

Kurumnet vb. programların sunucuları MEB'de olmadığı için kullanılmaması ile ilgili bir kaç kez resmi yazı geldi. Alternatif olarak bazen sorun olsa da e-posta sistemi var. Yedsis, Ets vs. modüller var. Yakında DYS de gelecek. Yani istenirse alternatif var.

Zaten şube müdürü evrak gönderiyor kurumnetten! Zamanında özendiriyorlardı kurumnete şimdi ne oldu :alkis: Uygulamada birlik olması lazım işlerliği olan bir sisteme aynı anta tüm Türkiyein geçmesi lazım

Geri