uyelik269
Aktif Üye
ben 2009 yılında osmaniyede meslek lisesinde göreve başladım. Adaylık eğitimi için ilçeden ile gidip geldik bu sebeple 400 tl civarı bir yolluk almam gerekiyordu. O zaman müdür yardımcısı hazırlayıp ilçe milli eğitime gönderdi. ilköğretimde çalışan arkadaşlar kısa bir süre sonra paralarını aldılar fakat bizim yolluklar erkek teknik genel müdürlüğünden geldiği için benim daha geç alacağımı söylediler. Tayin istemeden önce okula dilekçe verdim ödememin yapılması için milli eğitimden gelen cevapta yolluğun okulum tarafından yapılıp ödenek isteme sistemine kaydedilmesi gibi bir ibare var. Anladığım kadarıyla sanki hiç yapılan yolluk dilekçesi ilçe milli eğitime gelmemiş gibi cevap yazmışlar.
Şu anda başka bir ilde ilköğretimdeyim.Eski müdür yardımcısı senin yolluğunu şu an çalıştığın okul yapacak deyip telefonda başından savdı. Evraklarını ben postayla sana gönderiyorum dedi. Şimdi benim 2009 yılında meslek lisesinde çalışırken hak ettiğim yolluğu şu anda çalıştığım ilköğretim okulu yaparsa sorun olur mu veya hangi okulun yapması lazım.Dosyamda adaylık eğitimine dair bütün belgeler mevcut(devamsızlık tarihleri,sınav).Bu konu hakkında fikri olan veya tecrübesi olan arkadaşlar cevap yazarlarsa sevinirim.
Şu anda başka bir ilde ilköğretimdeyim.Eski müdür yardımcısı senin yolluğunu şu an çalıştığın okul yapacak deyip telefonda başından savdı. Evraklarını ben postayla sana gönderiyorum dedi. Şimdi benim 2009 yılında meslek lisesinde çalışırken hak ettiğim yolluğu şu anda çalıştığım ilköğretim okulu yaparsa sorun olur mu veya hangi okulun yapması lazım.Dosyamda adaylık eğitimine dair bütün belgeler mevcut(devamsızlık tarihleri,sınav).Bu konu hakkında fikri olan veya tecrübesi olan arkadaşlar cevap yazarlarsa sevinirim.