Arkadaşlar dönüşümden dolayı seçim ekranında görev süresi 1 yıl görünüyor , ancak seçime izin veriyor.Tabi henüz kaydetme işlemi yapmadım.sizdede kurumdaki görev süreleri bu şekilde mi?
Yanıt alabildiniz mi?mutefli24' Alıntı:Başvuru ekranımdaki görev süresi eksik. Tercih yapabiliyorum. Mebbis kişisel bilgilerden baktığımda ise kurumdaki görev süresi doğru görünüyor.
2010 dan beri aynı ilköğretim okuldaydım. 2012 Haziranında ilkokul ve ortaokul diye ayrılınca kadromu ortaokul kısmına aldılar. Şimdi de ortaokul kısmı kapatıldı, dönüşüm nedeni ile 17 Hazirandan itibaren başka bir ortaokula kadromuz alındı. Görev kaydı kısmında eğitim kurumunun dönüştürülmesinden yazıyor.
Tercih ekranındaki durumunuzu seçiniz kısmına bakıyorum:
Görev yaptığım kurum dönüştürülen eğitim kurumudur seçeneği en uygun görünüyor.
Başvuru ekranını öyle bir saate açtılar ki bugünümüzü resmen çaldılar. Bireysel tanıdığı olanlar haricinde ilden-ilçeden bilgi alabileceğimiz kimse yok. Mecburen yarını bekleyeceğiz.
Hocam bugün ilçe mem e gittim, görevli memurla görüştüm:bote67' Alıntı:Yanıt alabildiniz mi?mutefli24' Alıntı:Başvuru ekranımdaki görev süresi eksik. Tercih yapabiliyorum. Mebbis kişisel bilgilerden baktığımda ise kurumdaki görev süresi doğru görünüyor.
2010 dan beri aynı ilköğretim okuldaydım. 2012 Haziranında ilkokul ve ortaokul diye ayrılınca kadromu ortaokul kısmına aldılar. Şimdi de ortaokul kısmı kapatıldı, dönüşüm nedeni ile 17 Hazirandan itibaren başka bir ortaokula kadromuz alındı. Görev kaydı kısmında eğitim kurumunun dönüştürülmesinden yazıyor.
Tercih ekranındaki durumunuzu seçiniz kısmına bakıyorum:
Görev yaptığım kurum dönüştürülen eğitim kurumudur seçeneği en uygun görünüyor.
Başvuru ekranını öyle bir saate açtılar ki bugünümüzü resmen çaldılar. Bireysel tanıdığı olanlar haricinde ilden-ilçeden bilgi alabileceğimiz kimse yok. Mecburen yarını bekleyeceğiz.