KURUTMA MAKİNESİ

Kodla Büyü

bağan

Üye
iyi günler arkadaşlar kurutma makinesi almak istiyorum ama kafam iyice karıştı. kullandığınız bunu al cok memnunuz dediğiniz var mı acaba

Ben geçen şubat ayında arçelik marka kurutma makinesi aldım. Memnunum. Alacağımızda Hoover içinde iyi diyorlardı. Ben servis açısından düşünerek arçelik aldım. Şu ana kadar memnunum. Yazın kullanmıyoruz zaten ama kışın çok işimize yaradı. Makineden çıkınca yatağın üzerine dağıtıp soğumasını ve nem varsa dağılmasını bekliyoruz yarım saat kadar. Evin içindeki çamaşır kuruturkenki nem bitti kışın. Çamaşırı katlarken de toz çıkmıyor. Tıkabasa doldurmadığımız sürece kurutmada sıkıntı yaşamıyorsunuz. Eğer çok doldurursanız çamaşırlar makine içinde rahat hareket edemezse nemli kalabiliyor.
Bizim çamaşır makinesi 9 kg. O sebeple 10 kg'luk kurutma makinesini aldık. Çok pahalı olmasına gerek yok. 30 bine de makineler vardı ama gerek yok dedik. Sonuçta hepsi aynı mantıkta çalışıyor zaten.

https://www.arcelik.com.tr/kurutma-makinesi/1000-kmx-kurutma-makinesi bizim makine bu.

ısı pompalı hoover aldım bir ay olmadı daha.memnunum. çamaşırlar yumuşak oluyor ve coğunlukla ütü gerektirmiyor. çok tereddüt etmiştim alırken. üstelik kurutma süresi çok kısa bana göre. en uzun 2 saatte tamamen kurutuyor. (çamaşır makinası sıkma devri 1200/1400 olduğunu varsayıyoruz) az olan çamaşırları yarım saatte kurutuyor.

Bazı modellerde buharlı mod var. Çıkartınca ütülü gibi çıkıyor. Buharsız olanlarda da kırışık azaltma modu var ama buharlı olunca çok daha iyi oluyor. Çamaşır makinesi aynı marka ise ücretsiz üstüne kurulum oluyor. Yoksa 1500-2000 TL lik aparatla takıyorlar.
Altus, Hoover uygun fiyatlı ve kalitelidir.

Çamaşır makinesi aynı marka ise ücretsiz üstüne kurulum oluyor. Yoksa 1500-2000 TL lik aparatla takıyorlar.
Altus, Hoover uygun fiyatlı ve kalitelidir.
Ben aparat için çağrı merkezini aradım. Makinem LG aparata olur mu diye. Markadan bağımsız şu kad cm aralık pir pay varsa kurtarır sıkıntı olmaz dediler. Uzunluğu hatırlamıyorum ama makineden yanlış değilsem 10 cm uzunluğu kadar kurtarıyor demişti. Atıyorum kurutma makinesi 80 cm, 70 cm'ye kadar her markada olur dediler. Kendi markasına bile aparat koyuyorlar. Aparat ilk kurulumda ücretsizdi. Benim makinenin üstünde dolap olunca makineyi dolaba koyup gittiler. Aradaki rafı sökebilsem üstüne aparatla kuracaklardı. Aparat kullanmadık. Lazım olursa ileride dedim. o zaman aparat zaten ücretsiz sadece servis ücreti alırız demişti gelen servis elemanı da.

Son düzenleme:
Bu ürünü aldık. Yeterli bütçeniz varsa şiddetle tavsiye ederim. Biz 39,5'a aldık havale ile. Isı pompalı, Ütülemeden kurtarır, Telefona, internete bağla, Bosch çamaşır makinesinin üstüne ücretsiz koydurduk. Makine Siemens yetkili bayiden, yetkili servis ücretsiz.

Hocam 9 kg Luk makineyi.her zaman 9 kg doldurmazsın. 8 kg da aynı çamaşırı alıyor. Ben internette bakmıştım, 9 ve 8 kg profiloda kazan büyüklüğü aynı, program farkı vardı. Bosh Profilo Siemens aynı fabrika malı. Mutlaka arada fark vardır ama kesinlikle aman aman fark yok.
Benim 4 çocuk var, yetiyor. Su giderinide direk atık suya bağladım, sorunsuz şükür

Ancak kesinlikle alın. Parasını %100 hakediyor. Elektrik de aman aman farketmiyor. Aylık 50 TL fark olmadı.

Hoover marka da başka bir yere aldım. 2 tane uygun fiyatlı, ama malzeme kalitesi makine kalitesi bariz. Ama kurutma işleminde fark varmı birşey diyemem.

Geri