Ben aparat için çağrı merkezini aradım. Makinem LG aparata olur mu diye. Markadan bağımsız şu kad cm aralık pir pay varsa kurtarır sıkıntı olmaz dediler. Uzunluğu hatırlamıyorum ama makineden yanlış değilsem 10 cm uzunluğu kadar kurtarıyor demişti. Atıyorum kurutma makinesi 80 cm, 70 cm'ye kadar her markada olur dediler. Kendi markasına bile aparat koyuyorlar. Aparat ilk kurulumda ücretsizdi. Benim makinenin üstünde dolap olunca makineyi dolaba koyup gittiler. Aradaki rafı sökebilsem üstüne aparatla kuracaklardı. Aparat kullanmadık. Lazım olursa ileride dedim. o zaman aparat zaten ücretsiz sadece servis ücreti alırız demişti gelen servis elemanı da.Çamaşır makinesi aynı marka ise ücretsiz üstüne kurulum oluyor. Yoksa 1500-2000 TL lik aparatla takıyorlar.
Altus, Hoover uygun fiyatlı ve kalitelidir.
pahalıymış hocam biraz daha uygun bakmak zorundayımBu ürünü aldık. Yeterli bütçeniz varsa şiddetle tavsiye ederim. Biz 39,5'a aldık havale ile. Isı pompalı, Ütülemeden kurtarır, Telefona, internete bağla, Bosch çamaşır makinesinin üstüne ücretsiz koydurduk. Makine Siemens yetkili bayiden, yetkili servis ücretsiz.