KUTLU DOĞUM İÇİN FON MÜZİK

Kodla Büyü

gelişimci

Seçkin Üye
Seçkin Üye
kutlu doğum için 571 de bir güneş doğdu ilahisinin fon müziği lazım arkadaşlar elinde olan yükleyebilir mi? çok aradık ama bulamadık aciil lazım

Taleal Bedr u orjinalidir.Ares medya dosyası indirme programın yada herhangi bir mp3 indirme programı ile bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

bende 2 gündür arıyorum bulamadım. Buldum 1 tane o da orijinalinden farklı örneğin ilk kıta 2 defa okunması gerekirken fonda 1 defa okutuyor. orijinali elinde olan varsa yardımcı olursa çok makbule geçecek. Şimdiden Teşekkür ederim.

Teşekkürler. Hocam elinizde yetim kız ilahisinin de fon müziği var mı? Buluyorum hepsininde son kısmında bir bozukluk var. Dolayısıyla kulağa hoş gelmiyor. Kutlamaya az bir zaman kaldı ama daha fon müziğini düzenleyemedim. :(

"sevgili peygamberim" ve "doğuşun bayramımız" ilahilerinin fon müziği var mıdır arkadaşlar. inşallah vardır. şimdiden teşekkürler ....

arkadaşlar elinde "yetim kız" ve "canı dilden aşık oldum muhammede muhammede" ilahilerinin fon müziği olan var mı?

utkuay' Alıntı:
arkadaşlar elinde "yetim kız" ve "canım kurban olsun muhammede" ilahilerinin fon müziği olan var mı?

En azından "Canı Dilden Aşık Oldum Muhammed'e Muhammed'e" ilahisinin fon müziği varsa çok makbule geçer arkadaşlar

Fon müzik derken karaoke mi olacak yoksa piyasaya çıkan fon müzikleri albümü de mi var?

Geri