KYK Borçları Siliniyor

Kodla Büyü
buradaki amaç nedir anlayan varsa berigelsin. devlet neden üniversite öğrencisini evlenmeye teşvik eder ki? para kazanıp ailesini geçindirebileceği bir işi olmayan (öğrenciliğinden dolayı), üniversiteyi bitirince de iş sahibi olacağının garantisi olmayan kişiler neden evlenmeye teşvik edilir?

şimdi biz ödediğimiz vergilerle üniversiteli gençleri mi evlendireceğiz? :puhaha:

evlilik dışı ilişkileri önlemek için yapıyorlar sanırım :) kyk borcu ödemek evlat acısı gibi ya acayip bir pekiştireç olmuş

galiba.. gayri meşru çocukların önüne geçmek için.. malum bir internet sitesinde cocuk satıyorlardı..

işin garibi.. aynı hükümet zinayı serbest bıkakıyor. sonra kürtajı yasaklıyor. sonrda üniversitelileri evliliğe teşvik ediyor.. çini geçeriz ha:D

Üniversiteye kayıt sırasında ev bulma standları gibi eş bulma standları yapılabilir :)

Neyse ben gidip hanımın öğrenimini yatırayım :puhaha: :puhaha:

eğer doğruysa ve uzaktan eğitimleri de kapsıyorsa hanımın borcunu sildirebilirim :) Ama yorumlarda söylendiği gibi eş bulma standlarına sebep olabilecek bir uygulama.

anlaşılmayacak bir şey yok.Aile devletin temelidir diye söylemiş jean bodin.devlet kendisini daha da güçlendirmek için elinden geleni yapıyor.

YURTKUR'un resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi.

Bugün bazı basın yayın kuruluşlarında yer alan "Evli öğrencilerin kredi borcu silinecek" haberi gerçeği yansıtmamaktadir.

Evli öğrencilerimize burs verilmesi ve öğrenim kredisi alan öğrencilerimizin öğrenim kredilerinin burs'a çevrilmesiyle alakalı bir çalışma yapılmaktadır. Bu çalışma ise kesinlikle geriye dönük olarak, geçmişte ö.kredisi alanların borcuna yönelik değildir. Bu yönde bir ifade açıkça çarpıtmadır. Yapılan söz konusu çalışma tamamlanıp son halini alınca Bakanımız Sn. @suatkilic a sunulacak ve kendisi tarafından kamuoyuna açıklanacaktır.

Kamuoyuna ve ilgililere saygı ile duyurulur.

Hala nedenini anlamadiniz mi? Universiteliler suan cok rahatlar ve kiz erkek beraber kalanlar var. Hukumet biraz olsunbunu onlemeye calismis olmali. Evliligive cocuk yapmayi destekliyorlar zaten bu uygumlamaya sasirmadim..

poet' Alıntı:
YURTKUR'un resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi.

Bugün bazı basın yayın kuruluşlarında yer alan "Evli öğrencilerin kredi borcu silinecek" haberi gerçeği yansıtmamaktadir.

Evli öğrencilerimize burs verilmesi ve öğrenim kredisi alan öğrencilerimizin öğrenim kredilerinin burs'a çevrilmesiyle alakalı bir çalışma yapılmaktadır. Bu çalışma ise kesinlikle geriye dönük olarak, geçmişte ö.kredisi alanların borcuna yönelik değildir. Bu yönde bir ifade açıkça çarpıtmadır. Yapılan söz konusu çalışma tamamlanıp son halini alınca Bakanımız Sn. @suatkilic a sunulacak ve kendisi tarafından kamuoyuna açıklanacaktır.

Kamuoyuna ve ilgililere saygı ile duyurulur.

borcu silse de silmese de aynı kapıya çıkıyor.
Amaç herkesi evlendirmek.
Evlilik programları da revaçta zaten.

Üniversitede evlendin diyelim, sonra o okul biter mi, hadi bir de çocuk oldu tamam :)

iyi hoş da ya sonrası , o kadar evlilik işsizlikten dolayı bitecek mi bunu mu istiyorlar,
Üniversitedeyken evlen , sonra boşan bu mudur, buraya doğru mu gidiyoruz şimdi.
Ya yalandan evlenirlerse :D

Tamamen göz yanıltıcı, saçma sapan, istismara açık çalışma, böyle işlerle uğraşacaklarına asgari ücretliye adam akıllı çocuk yardımı yapsalar ya..

Arkadaşlar şöyle bir durum var :D

2006 2010 arasında üniv okudum şimdi öğretmenim :D ayrıca İnşaat mühendisliğinde öğrenci olarak devam ediyorum :D hemen evlensem benim önceden aldığım kredi borcum silinmez mi? silinir mi :D

hanımla benim kredi borçlarımız daha duruyor.
madem böyle birşey var ygs ye girelim birer bölüme başlayalım borçlarımızı sildirelim dıyorduk haha
ilk duyduğumda bizi kapsar sanıyordum ama tahminimce olmaz

eğer hükümet adam gibi aile hayatı istiyorsa önce aile yardımını adam gibi yükseltsin. hala çok komik rakamlarla çocuk ve aile yardımı alıyoruz.

Ya arkadaş hadi olsunda 10 bin lira borcun olsun devlet evlenince bunu silsin yarın öbür gün iş yok güç yok ortada 1 2 tanede çocuk kim bakacak bu çocuklara. Benim yazın düğümün var 7 bin lira sadece düğünü yapacağımız yere vereceğiz 5 bin lirada nişan yerine verdi kız arkadaşımın ailesi. Bu kadar salakça bir uygulama olmaz resmen evlilik adı altında birbirinizi becerin diyorlar. Çocuklar doğsun gerisi sizin derdiniz diyorlar. Önce bu adamlara iş imkanı sağla ondan sonra kendini rahat hisseden evlenir zaten. Senin yapacağın borç silmeyi ben sadece düğün yerinin kirasına veriyorum zaten. Bunlara uyup evlenende yarın öbür gün parasızlıktan ayrılınca 3. Sayfa ihaberi olmaya başlayınca kimse ağlayıp zırlamasın.

Geri