Kyocera 3040 mfp+ TARAMA SORUNU

Kodla Büyü

seloman54

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar kyocera 3040mfp+ cihazında bilgisayara tarama işlemi yapamıyoruz. Bilgisayar sistemi win 8.1 64 bit. Makinanın driverleri tarayıcı dahil hepsi yüklü hatta silip tekrar yükledim. Yazıcılar kısmında varsayılan yazıcıya sağ tıklayıp taramayı başlat dediğimde tarama ekranı geliyor tara dediğimde ekran donuyor hiç işlem yapmıyor. Harici program yükledim tarama için twain vs hepsi kurulu olmasına rağmen onlardan da sonuç alamadım bir türlü. Flash belleğe tarama yapabiliyorum ama o şekildede zahmetli oluyor. Çözümüne yardımcı olabilecek olan var mı acaba?

Denetim masasından yazıcılar bölümüne gir kyoceranin olduğu bölüme sağ tıkla taramayı başlat yap

xalo21' Alıntı:
Denetim masasından yazıcılar bölümüne gir kyoceranin olduğu bölüme sağ tıkla taramayı başlat yap

Hocam onu yaptım dediğim gibi tara deyince donuyor hiç bir işlem yapmıyor

Hocam bu fatih yazıcılarının tarama işlemi sürücülerini yükleyerek çözülmüyor. Bizim okulun fotokopi işlerine bakan arkadaş yaparken görmüştüm bir sefer yazıcının web arayüz sayfasına girerek, adres defterine kullanıcı ekleyerek çözmüştü.
Tam olarak bilen bir arkadaş çözümü yazarsa çok işimize yarar

mali0666' Alıntı:
Hocam bu fatih yazıcılarının tarama işlemi sürücülerini yükleyerek çözülmüyor. Bizim okulun fotokopi işlerine bakan arkadaş yaparken görmüştüm bir sefer yazıcının web arayüz sayfasına girerek, adres defterine kullanıcı ekleyerek çözmüştü.
Tam olarak bilen bir arkadaş çözümü yazarsa çok işimize yarar

Katılıyorum hocam bunun çözümünü bulan arkadaşlar yardımcı olursa çok makbule geçecek

Hocam daha önce forumda bu konuyla ilgili konular açılmıştı. İncelerseniz çözüm bulacağınıza inanıyorum.

Geri