konyamehmet
Üye
?
zaten paradan yana bi beklentim yok ama kendimi suçlu bile hissediyorum arada hiçbir resmi fatura yok sen tut yüzünü görmediğin adama 500 tl at.nebiyan55' Alıntı:arkadaşım sahiniden.com dan benzer bir şekilde dolandırıldı.işlemci vs.alımştı.adamı adresine resmine kadar herşeyini,aralarındaki mesajlaşmaları dahi herşeyini bulduk.ve suç duyurusnda bulunduk.6 ay sonra takipsizlik kararı geldi.7.ayda mahkemeye çağırıdılar.(bu karne tatilinde).Mahkeme toplam 2.5 bilemedin 3 dk sürmüş.sonuç mu? koca bir sıfır ...
nebiyan55' Alıntı:arkadaşım sahiniden.com dan benzer bir şekilde dolandırıldı.işlemci vs.alımştı.adamı adresine resmine kadar herşeyini,aralarındaki mesajlaşmaları dahi herşeyini bulduk.ve suç duyurusnda bulunduk.6 ay sonra takipsizlik kararı geldi.7.ayda mahkemeye çağırıdılar.(bu karne tatilinde).Mahkeme toplam 2.5 bilemedin 3 dk sürmüş.sonuç mu? koca bir sıfır ...
amacımda bu zaten eğer nitelikli dolandırıcılığı giriyorsa para cezası bile alsa ömür boyu yakasını bırakmasın serkan yazıcının. suçlular kol geziyor.soouuk' Alıntı:Hocam bir an önce savcılığıa suç duyurusunda bulun.Hatta avukat işinde de acele edersen daha çabuk alırsın.Bu adam başkalarına da bu işi yapmışsa nitelikli dolandırıcılığa girer diye biliyorum.Cezası da çok olur.Ondan sonra sen onun değil,o senin peşinden koşar şikayetini geri çekmen için..
nebiyan55' Alıntı:arkadaşım sahiniden.com dan benzer bir şekilde dolandırıldı.işlemci vs.alımştı.adamı adresine resmine kadar herşeyini,aralarındaki mesajlaşmaları dahi herşeyini bulduk.ve suç duyurusnda bulunduk.6 ay sonra takipsizlik kararı geldi.7.ayda mahkemeye çağırıdılar.(bu karne tatilinde).Mahkeme toplam 2.5 bilemedin 3 dk sürmüş.sonuç mu? koca bir sıfır ...
geçmiş olsun arkadaşınız yakayı kurtarmış.bu arada imkanınız varsa savunmalarını gönderebilirmisiniz gülelim biraznebiyan55' Alıntı:nebiyan55' Alıntı:arkadaşım sahiniden.com dan benzer bir şekilde dolandırıldı.işlemci vs.alımştı.adamı adresine resmine kadar herşeyini,aralarındaki mesajlaşmaları dahi herşeyini bulduk.ve suç duyurusnda bulunduk.6 ay sonra takipsizlik kararı geldi.7.ayda mahkemeye çağırıdılar.(bu karne tatilinde).Mahkeme toplam 2.5 bilemedin 3 dk sürmüş.sonuç mu? koca bir sıfır ...
koca bir sıfır ı değiştiriyorum!!!!
Bugun mahkeme sonucu geldi.Elemana 3 yıl hapis cezası vermişler sonra indirim vs para cezasına dönmüş. ayrıca aarkadaşın parasını geri ödeyecek.
Savunmalarını bir görseniz çok gülersiniz...