LÜTFEN YARDIM EDİN OKUL İNTERNETİ:();

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan pancu20m
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

pancu20m

Üye
OKUL İNTERNETİ SİTELERİ AÇMIYOR VEYA ÇOK GEÇ AÇIYOR. DOSYA İNDİRİRKEN HIZLI İNDİRİYOR FAKAT 1 2 DAKİKA SONRA BAĞLANTI SIFIRLANDI DİYOR. İLSİSİ E OKULU ÇOK HIZLI AÇIYOR FAKAT GOOGLE I BİLE 2 DAKİKADA AÇIYOR. VİRÜS VARDIRDİYE TEK BİLGİSAYARA FORMAT ATIP BAĞLADIM YİNE AYNI. FİREWALLI TAMAMEN KALDIRDIM OLMADI. BAŞKA MODEM DENEDİM OLMADI. TELEFON HATTINI YENİLEDİM OLMADI. TELEKOM BAKANLIKTAN GELİYOR BİZ BİŞEY YAPAMAYIZ DİYOR. LÜTFEN ÇÖZÜM BULALIM....

Hocam sen Meb netinde yenisin galiba :lol: HOcam eğer meb internetini kullanıyorsan bir fayda bekleme. Kaç okulda çalştıysam hepsi aynı hocam. Kesin çözüm müdürü razı edip ADSL hattı almak. Şu an smile de kampanya var. Meb netini bilg. sınıfına bağlarsın. Aldığın ADSL yi de personele dağıtırsın.KEsin çözüm bu

evet buna çare yok en iyisi arkadaşların dediğini yapmak ben bizim müdüre söyledim öyle yapalım diye ama para yok dedi bende Küçük Emrah gibi boynumu büktüm :cry:

hocam telefon kablolarına bak. açıklık sıyırıklık yada başka bişey varmı diye. ayrıca telekomdan gelen hat direk modeme girmeli. paralel telefon kullanılmama. tabi modemden çıktıktan sonra kullan istediğin kadar. inş düzelir en kısa zamanda...

şeyran kulağına kurşun. 2 yıldır benim okulun interneti evimdekinden bile hızlı. ne kopma var ne de yavaşlama. üstelik rapid bile açılıyor. indirebiliyorsun istediğini. :)

bizim okuldada para yok dynedi bastırıyorlar vitamini aynı şekilde. anlamıyorlarda . sırf bu yüzden formatörlüğü bırakıp müdür yardımcısı olacam sora ben hiç bişeyi anlamicam...

agahyildiz' Alıntı:
hocam telefon kablolarına bak. açıklık sıyırıklık yada başka bişey varmı diye. ayrıca telekomdan gelen hat direk modeme girmeli. paralel telefon kullanılmama. tabi modemden çıktıktan sonra kullan istediğin kadar. inş düzelir en kısa zamanda...

şeyran kulağına kurşun. 2 yıldır benim okulun interneti evimdekinden bile hızlı. ne kopma var ne de yavaşlama. üstelik rapid bile açılıyor. indirebiliyorsun istediğini. :)
hocam ama ilsisi e okulu öyle bir hızlı açıyor ki ama google yi bile açarken deli ediyor. arada sayfa görüntülenemiyor diyo. arada yenile demek zorunda kalıyoruz....

Geri