LÜTFEN YARDIM USBDEN XP KURMA SORUN NEREDE?

Kodla Büyü

gülecim

Site Gezgini
flash belleği kullanarak xp boot usb oluşturdum. Evdeki netbooka bununla format atabildim. ancak okulda exper öğretmen bilgisayarına kurmaya çalıştığımda hata veriyor. Bilgisayar hiç açılmıyor bile.( Bu arada bilgisayara acronisle imaj yükleme yaptıktan sonra bilgisayar açılmaz oldu. Güvenlik kartını sadece pasif etmiştim. Böyle olduktan sonra çıkardım. Sonra makine bir daha iflah olmadı.) No grldr fat32 invalid nulls gibi hatalar veriyor. Bir bilgisayara kurmuşken diğerine kuramayışım tuhaf. Daha önce böyle bir durumla karşılaşan oldu mu. Yardımcı olursanız çok makbule geçecek gerçekten. Günlerdir boğuşuyorum bununla.

Günceldir. Lütfen yardım! Bütün bilgisayarlarım teker teker ölmeye başladı. :( :( Ne yapacağımı şaşırdım..

Hocam flaş bellekten kurulum desteklıyor mu .Acılırken bıosa gırıyorsa sorun yok ordan ayarlarını yapıcaksın usb storage fılan yazar boot ayarlarında yada advanced kısmında ıyıce bak oralara

Açılırken biosa giriyor hocam. Dediğiniz ayarları denemiştim. Ama olmuyor yine de. no grldr no fat32 invalid nulls gibi hatalar veriyor.

Geri