LÜTFEN YARDIM!

Kodla Büyü

Nergis010

Site Gezgini
Bugun mdr yrd elime bir zarf tutuşturdu. Memur beni bulamamış pzt günü ona vermiş, oda bana verdi. Zarfı açtığımda yazı da "ders ve etkinliklere katılım notu, notların ölçeklerini (neye göre verildiği) ile ilgili olarak 04/03/2015 mesai bitimine kadar okul müdürüne bilgi vermemi" istemiş sayın müdür. Bu konuda ne yapmam gerektiği konusunda yardımcı olur musunuz? :?: :?:

"ders ve etkinliklere katılım değerlendirme ölçeği" yazıp arattığınızda bir sürü sonuç çıkıyor... birini kendinize uyarlayın, verdiğiniz notlara göre puanları doldurun teslim edin yarın

Teşekkür ederim. Merak ettiğim müdürün verdiğim notlara karışma hakkı var mı? Sınavı test yaptım.Cevap anahtarlarımda var. Sözlü notunu öğrencilerin dersteki durumuna göre kendimiz vermiyor muyuz?

Bence müdüre bu dönem benimle derslerde takıl notları nasıl verdiğimi öğrenirsin cevabı cuk otururdu. :++:

Geçen dönem 28 saat dersim vardı.400'e yakın öğrenci. Ben bu öğrenciler için bu ölçeği nasıl doldurabilirim?

Sayın hocam ders etkinliklerine katılım notu ile ilgili bir ölçekleme yapamazsın. Eğer böyle bir şey varsa yönetmelik belirterek senden istesin. Eğer yönetmeliği varsa(kanımca yok) tüm öğretmenlerden istemesi gerekir. Cevap bile verme bence.

Bir yetkiliyle konuştum. Kanaat notu dedi. Sözlü subjektiftir. Sınav objektif olur dedi. Benim de içimde müdüre öylesöylemek geliyor ama olmuyor malesef :cry:

egoları yüksek insanların o makamlarda işi yok o makamlara el etek öperek gelmemeli insan...

Geri