LÜTFEN YARDIM

Kodla Büyü

ozvatan

Aktif Üye
Arkadaşlar Hard Diskin üzerindeki yeşil olan kartın kablo giriş ucu tamir sırasında tamamen bozuldu .Bunun aynı marka ve modeli aynı olan seri numarası tutan bir arkadaşta aynısı varsa bana satarsa alırım.Yok satmazsa diski gönderiyim yeşil katı söküp üzerine taksın içinden sadece çocukların bebeklik fotoğraflarını alacağım başak bir şey istemiyorum .Allah rızası için bu modelin aynısı seri numarası tutan olan bir öğretmen arkadaş lütfen beni arasın.
Murat CANATAN 0505 663 79 38 veya biri bana akıl verin.Fotoğrafları başka nasıl alabilirim?

Ekli dosyalar

• 5.jpg
    5.jpg
    22.6 KB · Görüntüleme: 551
  • 4.jpg
    4.jpg
    25 KB · Görüntüleme: 551
  • 1.jpg
    1.jpg
    17.4 KB · Görüntüleme: 551
  • 2.jpg
    2.jpg
    22.6 KB · Görüntüleme: 551
Tam olarak hangi giriş bu? Herhangi bir tamirci yeni bir uç lehimleyip dosyalarınıza erişebilir diye düşünüyorum başka sorunu yoksa

Re: Ynt: LÜTFEN YARDIM

Tusunami' Alıntı:
Tam olarak hangi giriş bu? Herhangi bir tamirci yeni bir uç lehimleyip dosyalarınıza erişebilir diye düşünüyorum başka sorunu yoksa
Yönten aynen bu bence de.
Basit iş telaş etmeyin.

Diskin ucundaki metal kırıldı .Onu lehim yaptıralım derken kurcalarken kurcalarken lehim yapılacak yer eridi şimdi diske ara kaployu takacak yer yok yani bize diskin üstündeki yeşil kart lazım. İlgilenen arkadaşlara tşk.ederim.

Fatih hocam bios numarası tutmadı bizimki:İlgilendiğin için teşekkür ederim.İnşallah ilgili bi arkadaş daha çıkar çocuğun resimlerini kurtarayım başka bir şey istemiyorum.
BİOS:
88i 8823 -TFJ2
YEMO3432
0945 A1E
TW

DİĞERİ
BF41 -00282A 00

Ekli dosyalar

• 6.jpg
    6.jpg
    12.7 KB · Görüntüleme: 446
  • 7.jpg
    7.jpg
    5.3 KB · Görüntüleme: 446
Bence seri no tutuyorsa çalışır. Bios numarası tutmasa da sorun olacağını zannetmiyorum. Tabi bu dediğim düşünce denenmiş bir şey değil ama denemeye değer diye düşünüyorum.

Sipariş verdim .İnşallah çalışır, ilgilendiğin için teşekkür ederim. Kayserili hemşerim.

Geri