Lütfen bir fikir verin?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan thyke
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

thyke

Üye
Merhaba bir problemim var uğraştım ama çözülmüyor daha önce böyle bir sorunla karşılaşan varsa lütfen yardım eder mi?

Okulda 2 hat var. Memurun kullandığı bilgisayarda özel hattı kullanıyorduk fakat web sitesi için bir hafta falan mebin hattını taktık. Sonra tekrar özel hattı takınca çalışmadı. Modemimiz Airties 5452. O gün modemin kablosuz ağı da bozuldu. Modeme bağlı 3 tane access point var onlar çalışıyor. Okulda kablolu olarak özel hat çalışıyor orda bir sıkıntı yok ama kablosuz çalışmıyor. Sorun ne olabilir sizce? Mebin hattını takınca bilgisayar çalışıyor ama özel hattı takınca internet yok ayrıca modem arayüzüne de giremiyorum.

memurun pc için
ip sine bakın
elle özel hattın ipsinden verin
onarın.

kablosuz ağ içinde modemin içine girin ayarlarına bir bakın

modemleri değiştirirken adaptörlerde karışıklık yapmış olma ihtimaliniz var mı? Modem kendi adaptörüyle çalışmıyorsa verim alamazsınız.

eemree ve tinyamasisurum0 hocalarım cevaplarınız için teşekkürler. Sorun modem ayarlarındaymış. Firewall ayarları nedeniyle giremiyormuşum yoksa önerilerinizi yapmıştım olmamıştı. Airtiesı aradım oradaki arkadaş yardımcı oldu sorunu düzelttik. Sağolsun bilgili bir arkadaştı sıkıntısız çözdü.

Geri