arkadaslar merhaba
iöo da gorevli norm fazlası tef mezunu bt öğretmeniyim...düz liseye gorevlendirmem yapıldı bu senelik...
10-11-12.sınıflarda ders var. 11-12.sınıflar 2 saat 10.sınıf 1 saat
bugun 11.sınıftan cocuklara sordum ne ogrendiniz gecen yıllardan... sınıf adına cevap verin ama...
klasor olusturma-yeniden adlandırma...
word-excel-powerpointte temel bilgi duzeyinde herseyi ogrenmisler...
wordde paragraf hizalama, metini bicimlendirme, resim ekleme, kaydetme
excelde basit hesaplamalar... GECTİ KALDI alıstırması, ortalama bulma
powerpointte sunu hazırlama, resim ekleme boyutlandırma, köpru yapma, metni ve slaytı efectleme...
gormedikleri
internet, sanal alısveriş, mail hesabı ve mail alma-gonderme...
ilkkez lisede gorev yapacagım icin ne anlatacagımı da bilmiyorum. ne klavuz kitap var ne bişi.... gecen senenin yıllık planına denk geldim yukarıda saydıklarım var planda... hoca askerde...
ben simdi ne anlatacam bu cocuklara... aynı seyi tekrar vermenin de anlamı yok... yardımcı olursanız sevinirim...
ha bu arada hem yazılısı hem sozlusu varmıs.. yani karneye geciyormus )
iöo da gorevli norm fazlası tef mezunu bt öğretmeniyim...düz liseye gorevlendirmem yapıldı bu senelik...
10-11-12.sınıflarda ders var. 11-12.sınıflar 2 saat 10.sınıf 1 saat
bugun 11.sınıftan cocuklara sordum ne ogrendiniz gecen yıllardan... sınıf adına cevap verin ama...
klasor olusturma-yeniden adlandırma...
word-excel-powerpointte temel bilgi duzeyinde herseyi ogrenmisler...
wordde paragraf hizalama, metini bicimlendirme, resim ekleme, kaydetme
excelde basit hesaplamalar... GECTİ KALDI alıstırması, ortalama bulma
powerpointte sunu hazırlama, resim ekleme boyutlandırma, köpru yapma, metni ve slaytı efectleme...
gormedikleri
internet, sanal alısveriş, mail hesabı ve mail alma-gonderme...
ilkkez lisede gorev yapacagım icin ne anlatacagımı da bilmiyorum. ne klavuz kitap var ne bişi.... gecen senenin yıllık planına denk geldim yukarıda saydıklarım var planda... hoca askerde...
ben simdi ne anlatacam bu cocuklara... aynı seyi tekrar vermenin de anlamı yok... yardımcı olursanız sevinirim...
ha bu arada hem yazılısı hem sozlusu varmıs.. yani karneye geciyormus )