Labı Olmayan Okullar için Yıllık Plan

Kodla Büyü

bote_erz

Süper Üye
Süper Üye
arkadaşlar benim okulumda labaratuar yok ona uygun 5. ve 6. sınıflar için plan yaptım umarım işinize yarar. İstediğiniz konularda değişiklik yapabilirsiniz okulun durumuna göre ve koşullarına göre...

Ekli dosyalar

Hocam emeğinize sağlık . Yanlız planda gördüğüm sıkıntıları söyleyeyim.
1) Sayfa cok yer kaplıyor.(Yönlendirme yatay yapilsa bile)
2) "Hedeflenen bilgi, beceri ve değerlere ilişkin yeterlilikler" adında bir sütun oluşturmuşsunuz. Bu kazanımları ifade eder, aynı zamanda "kazanımlar" diye bir sütun daha oluşturmuşsunuz. Birinden biri fazla olmuş.
3) Ölçme ve değerlendirme sütunu oluşturulmamış.

aliantep27' Alıntı:
Hocam emeğinize sağlık . Yanlız planda gördüğüm sıkıntıları söyleyeyim.
1) Sayfa cok yer kaplıyor.(Yönlendirme yatay yapilsa bile)
2) "Hedeflenen bilgi, beceri ve değerlere ilişkin yeterlilikler" adında bir sütun oluşturmuşsunuz. Bu kazanımları ifade eder, aynı zamanda "kazanımlar" diye bir sütun daha oluşturmuşsunuz. Birinden biri fazla olmuş.
3) Ölçme ve değerlendirme sütunu oluşturulmamış.

haklısın hocam 2. kısım aslında ölçme değerlendirme diye baz aldığım için bir daha eklemedim. Eklenebilir. Sayfa çok yer kaplıyor diyorsun bende 3 sayfa olarak görünüyor yatay olarak neden fazla oldu(yazdırma alanları mevcut onları silinebilir.) Söyledikleriiniz dikkate alacağım.

benim anlayamadığım 5. sınıfta da 6.sınıfta da aynı yıllık plan paylaşmışsınız 5. ve 6. sınıfta uygulanacak yıllık planların farklı olması gerekmiyor mu

aynen aynı planlar var. içerik olarak da sanırım 6 yazan da 5. sınıflar 5 yazanda da 6.sınıflar yazıyor. sanırım arada bir hata var ama tam anlamadım hangisinde :)

Geri