Labı olmayan Ortaokullar, ilkokullardakini alabilirmi?

Kodla Büyü

cingozcemal

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar dönüştürülen bir çok ilkokulda eski ilköğretim zamanından kalan BT lab ları mevcut. Şu anda da ortaokullarda 5. ve 6. sınıflarda bu ders zorunlu oldu. Hatta forumda bir çok arkadaş Lab olmadığından yakınıyor. Böyle bir çözüm olabilir mi sizce. Toplu olarak bir şeyler yapılsa MEM, Bakanlık, TTK vs. bir sonuç alabilir miyiz. İlkokullarda BT öğretmeni olmayan BT Labaratuarlarının olmayan ortaokullara transferi. Olabilir mi böyle bir şey? :+1:

(Labı olmayan arkadaşlar, şahsen benim ilk geldiğimde ilköğretim okulunda 8 tane bilgisayar vardı. Şu an 18 tane. Anakart buldum kasa yaptım, ram bulup Hdd taktım derken, bir iki tane veliden bir iki tane Mem den bir tanesini öğrencilerden topladığım 1 Tl lerden derken sayı arttı. Sizde yapabilirsiniz. Biraz istekli olun.)

Aslında çok güzel olur ama bizim ricamızla olabilecek bir şey değil, resmi yazı ile ancak yapılabilir. O zaman da bazı idarecilerin bilgisayarları vermemek için demirbaştan düşürüp sonra sınıflara dağıtacağını tahmin ediyorum :( Nasıl bir çözüm bulunabilir bilmiyorum...

Hocam demirbaştan düşürüpte ne yapacak seneye akıllı tahta geliyor bütün sınıflara, hatta ve hatta çalıştığınız kurumdaki sınıflarda bilgisayar varsa öğretmen arkadaşlardan rica edebilirsiniz. Seneye akıllı tahta gelince size verebilirler...

ben aynen bu dertten muzdaripim resmi olarak bir çözüm bulunmadıkça sevincimiz uzun sürmeyecek galiba

hocam genel bir yazı çıkarılması için baskı yapılabilir sendikalar mailler vasıtasıyla. oda olmadı ilçe sendika başkanlarınızla konuşup ilçe mem lere bu konuda baskı oluşturun. sonuç alacaksınızdır. çünkü ilkokullarda labı boşaltıp sınıf yapmak isterler.

evrim0626' Alıntı:
hocam genel bir yazı çıkarılması için baskı yapılabilir sendikalar mailler vasıtasıyla. oda olmadı ilçe sendika başkanlarınızla konuşup ilçe mem lere bu konuda baskı oluşturun. sonuç alacaksınızdır. çünkü ilkokullarda labı boşaltıp sınıf yapmak isterler.

Aynen hocam ilkokullarında başına bela sınıf olsa onlara daha iyi olur.

arkadaşlar bizim okul bir lisedeki ihtiyaç fazlası projeksiyon cihazlarını bir yazışma ile alarak kendi demirbaşına eklemiş. Yani oradan düşülüyor kendi okulunuza ekleniyor. Bu şekilde ilk okul ile orta okul arasında paslaşılabilir bence

Geri