Arkadaşlar dönüştürülen bir çok ilkokulda eski ilköğretim zamanından kalan BT lab ları mevcut. Şu anda da ortaokullarda 5. ve 6. sınıflarda bu ders zorunlu oldu. Hatta forumda bir çok arkadaş Lab olmadığından yakınıyor. Böyle bir çözüm olabilir mi sizce. Toplu olarak bir şeyler yapılsa MEM, Bakanlık, TTK vs. bir sonuç alabilir miyiz. İlkokullarda BT öğretmeni olmayan BT Labaratuarlarının olmayan ortaokullara transferi. Olabilir mi böyle bir şey? :+1:
(Labı olmayan arkadaşlar, şahsen benim ilk geldiğimde ilköğretim okulunda 8 tane bilgisayar vardı. Şu an 18 tane. Anakart buldum kasa yaptım, ram bulup Hdd taktım derken, bir iki tane veliden bir iki tane Mem den bir tanesini öğrencilerden topladığım 1 Tl lerden derken sayı arttı. Sizde yapabilirsiniz. Biraz istekli olun.)
(Labı olmayan arkadaşlar, şahsen benim ilk geldiğimde ilköğretim okulunda 8 tane bilgisayar vardı. Şu an 18 tane. Anakart buldum kasa yaptım, ram bulup Hdd taktım derken, bir iki tane veliden bir iki tane Mem den bir tanesini öğrencilerden topladığım 1 Tl lerden derken sayı arttı. Sizde yapabilirsiniz. Biraz istekli olun.)