Labın kapatılması

Kodla Büyü

stattlich

Aktif Üye
okulumda formator olarak görev yaparken formatorlugumuz iptal edildi. il genelinde. şimdi ise seneye bilgisayar labı fen ve tek. labı ve butun labları kapatıp derslik sistemine gecmek isityorlar. sebepte norm fazla olma ihtimtali olan snıf ögretmenerine sınıf acmak. yani ilçedeki bilgisayr ögretmenlerinin üzerini direk çiziyorlar. soruluncada tum turkiyede yapılacakmıs deniliyor. yasal olarak lab ların bulunmasını gerektirren yonetmelik yada kapatılabilmesi için gereken kosulları içeren bir yonerge genelge yonetmelik vs. elşnde olan varsa paylaşabilirmi arkadaslar. moralim iyice bozuldu. sinirden kafasını kıravam birinin. antalyadayım bu arada. lütfen cevaplarsanız sevinirim. :verymad: :verymad:

tam tersi bt sınıflarının kapatılmaması ile ilgili yakın zamanda bakanlık yazısı var. ama yazıyı şimdi bulamadım. bulursam ekleyeceğim hocam.

ee peki sormadın mı ben okulda ne yapacam diye?boş boş gezicem mi diye?
çizdiler biziiii :verymad:

sormazmıyız milli eğitim kararı bu diyorlar. bu sene sonuna kadar iyi ondan sonra haydi sana yallah denilcek ne denilmesini bekleyebilirm ki. ya oyle kafasına göre lab. kapatılabilir mi ya . boyle bir sacmalık nerde görülmüş. tayinim cıksa nereye cıkcak esimde aynı yerde. ondan sonra ugras eşin yanına gelsin gelebilirse. psikolojik olarak ugras. sonra fatih projesi kapsamında oldu ya bize norm verseler ilerde. benim ayrıldıgım okula baska biri gelcek. ben degil benim gibi 4 arkadas var bu ilçede onlarda gitcek. ne biçim iştir bu ya herkes kafasına göre iş yapıyor. herkes külhan beyi olmuş çıkmış başımıza. o değil elimde kötü bir şey gelcek sürülüp gidecez ondan sonra. hiö olmadı deger yaptıgın bir sey için gitti olursun. baskasının baskısı ile değil !

hocam oluruna bırakın,siz de takmayın fazla,bi iş olunca sallayın..kendileri bilirr :verymad:

sınıf öğretmenlerinin ne özelliği varmış. bilemiyorum böyle bir durumda ne yapılabilir. en iyisi dava açmak.

Geri