Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
LAb daki bilgisayarlara kırılmış antivirüs programı
Saygıdeğer öğretmen arkadaşlarım lab daki bilgisayarlar vestel promega ve norton 2006 antivirüs yüklü onunda süresi dolmuş iş görmüyor ben bu bilgisayarlara kırılmış antivirüs programı kursam ne olur?
hocam ben bilgisayarlara avira antivir programını kurdum. yani çok memnun kaldığımı söyleyemem ama eğer bilgisayarlarda güvenlik kartı ya da deepfreeze tarzı bir program kuruluysa kırılmış iyi bir anti virüs programı da çok yeterli olmayacaktır. çünkü malum her yeniden başlattığında yapmış olduğu güncellemeler silineceği için çok da faydalı olmayacak.
hocam deepfreeze varsa bence de gerek yok
ama illa kuracam dersen
avira : www.free-av.com
bedavadır.
Fakat unutma deepfreezin varsa her seferinde tüm bilgisayarlar kendini güncellemeye çalışır. Kotadan ağ trafiğinden kaybın olur.
valla sorduğum açı şu hocam ben yasal olmayan programların BT deki bilgisayarlara kurmanın sakıncası ne kadar olur die sordum
ha diğer cevaplar içinde çok teşekkür ederim
haklısınız sürekli kendini sıfırlayan bir bilgisayar için gerek yok ben bunu akıl edememişim