lab daki XP HOME EDITION CD farklı bilg da kullanılır mı????

Kodla Büyü

af__ra

Aktif Üye
arkadaşlar lab için gelen orjinal xp home edition cd ler farklı bilgisayar için kullanılabilir mi????
kullanılırsa product key her bilgisayar için özel mi???
farklı bilgisayarda şifresi ne olur olursa???

İmaj olarak alınsa bile kullanırsın hocam. Çünkü gönderilen bu imajlar içerisinde driverlar yok.
Zaten korsan CD'lerde netten bulduğumuz yada şifre üreticelerin üretmiş olduğu şifreleri kullanıyoruz. Lab'da bulunan herhangi bir şifreyi kullanmanda sakınca olmaz.

hocam kullandım home editionu format cd .. ama bilgisayarlar üzerinde yapışık etiketlerdeki product key ler sadece o bilgisayar için kullanılabiliyor
yani cd farklı lab dışındaki bilg da kullanıldığında şifre olmadığından format atamadım
lab daki bilgisayarlar için mi sadece o verilen orjinal xp home edition cd leri???

Değerli hocam . Labdaki Product keyleri yasal olarak başka bir bilgisayarda daha kullanabilirmiyim diye mi soruyorsun.
eğer soru bu ise bu key'ler sadece bir bilgisayarda kullanılabilir. yani başka bilgisayarda bu key'leri kullanamazsınız.

evet hocam bunu sormuştum teşekkür ederim :D
ben de öyle düşünmüştüm belki bilmediğim bişe vardır diye sordum tekrr saolun

yaw kırarsın orjinal yaparsın ne var bunda bu kadar takılıpğ kalacak?? :verymad: :verymad: :verymad:

hocam indirdim eve gidince hemen deneyeceğim acaba son 20 gün etkinleştirmek için diyor yani bu sırada da olabilir değil mi??

Geri