Lab için Yazıcı lazım, öneriniz nedir?

Kodla Büyü

hasari

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Arkadaşlar Lab için yazıcı alacağım uzun süre kullanabileceğimiz tam dolu bir yazıcı almak istiyorum. Kullandığınız tavsiye ettiğiniz veya kampanyada olan bir ürün var mı?

benim yaklaşık 3 yıldır sorunsuz kullandığım samsung ml1610 lazer yazıcım var, samsungun bu seri yazıcısı benim düşüncem en sorunsuz mono lazer yazıcı dolumunuda kendim yapıyorum üzerinde çip falanda yok ama şu anda üst serisi çıktı piyasada ml1660 bulunuyo bunlarda çip var ama onuda sıfırlayan küçük programlar internetten bulunabiliyor.

brother hl-2040
xerox phaser 3117
epson 6200 (bu cihazı bt sınıfında kullanıyorum. 5000 küsür baskı yapmış hala çıktı veriyor

brother hl-2040 aldım ben de dün... tam dolu tonerle geliyor...
olumsuz bir yorum okumadım sağda solda...

Sağolun arkadaşlar brother hl-2040 almaya kararverdim. Öneri ve görüşleriniz için tşkler. :)

hp 2060 öneririm. 18 liraya orjinal kartuşu var. Hatta vatanda kampanyada 14 lirayada verilmişti. Tabi bu öneri eğer renkli püskütmeli lazım ise. Lazerde xerox 3117 hala var ise önerdiğim arkadaşlar son derece memnunlar. iyi alışverişler.

Hocam benim geçen yılki okulumda ulaştırma bakanlığının gönderdiği OKİ marka lazer yazıcı vardı.Hem hızlı çıktı veriyor samsunga göre hemde kartuşu daha uzun süre gidiyor,ben beğenmiştim,tavsiye olunur.

forevertogether' Alıntı:
Hocam benim geçen yılki okulumda ulaştırma bakanlığının gönderdiği OKİ marka lazer yazıcı vardı.Hem hızlı çıktı veriyor samsunga göre hemde kartuşu daha uzun süre gidiyor,ben beğenmiştim,tavsiye olunur.

hocam sizin drum hala bitmemiş anlaşılan, o yazıncının drum bitince o paraya 2 tane yazıcı alınabiliyor :)

hocam düşündüğünüz yazıcıların içinden ben yinede samsung derim, problemsiz hızlıda sayılır, tam dolu tonerle 2000 sayfa baskı kapasitesi, ben iki kez doldurdum drumla ilgili falanda daha bi sorun yaşamadım, benim tavsiyemle okulumuzda başka bi bölümede aldılar onlarda yaklaşık 1,5 yıldır kullanıyorlar sorunsuz olarak. Ama tabi son karar sizin. Selyon arkadaşta CLP-325 i sormuş o yazıcıda fena değildir baskısı falan güzeldir hemen hemen heryerde tonerini doldurtursunuz ama renkli yazıcıların tonerini genellikle kendinizin doldurma ihtimalli yok gibi çip değiştirmeniz falan gerekiyo burda bi arkadaşım çip takayım derken kartı bozdu, yine naçizane benim tavsiyem hp yazıcılarada pek bulaşmayın derim bugüne kadar ne çektiysem hp yazıcılardan çektim :lol: virüs bile etkileyebiliyo yazıcıyı :roll: ..

hasari' Alıntı:
Sağol hocam sen önerdikten sonra sitelerden şöyle bir araştırdım en uygun modellerden biriymiş.
şuan şu ikisi arasında kararsız kaldım.
http://www.hizlial.com/bilgisayar/bilgi ... 6.0001.htm
http://www.hepsiburada.com/Liste/samsun ... tegoryId=6

samsung ml1660 fiyatının uygun olmasının sebebi alanların pişman olması hocam. ama performanstan dolayı değil, toner olayından dolayı. çip olayının en çok sorun ve masraf çıkardığı model bu model.. bilginize.. benden size tavsiye, önce tonercilere sorun alacağınız yazıcıyı. çip değiştirme ve toner dolum masrafını öğrenin. bu modelin çipini kırdırmak en az 50-60 lira. toner dolumu da 20-25 lira. ilk toner demo ve kısa sürede bitiyor. ben de alacaktım ama vazgeçtim. bir arkadaş kullandı ordan biliyorum..

enesaskar' Alıntı:
hasari' Alıntı:
Sağol hocam sen önerdikten sonra sitelerden şöyle bir araştırdım en uygun modellerden biriymiş.
şuan şu ikisi arasında kararsız kaldım.
http://www.hizlial.com/bilgisayar/bilgi ... 6.0001.htm
http://www.hepsiburada.com/Liste/samsun ... tegoryId=6

samsung ml1660 fiyatının uygun olmasının sebebi alanların pişman olması hocam. ama performanstan dolayı değil, toner olayından dolayı. çip olayının en çok sorun ve masraf çıkardığı model bu model.. bilginize.. benden size tavsiye, önce tonercilere sorun alacağınız yazıcıyı. çip değiştirme ve toner dolum masrafını öğrenin. bu modelin çipini kırdırmak en az 50-60 lira. toner dolumu da 20-25 lira. ilk toner demo ve kısa sürede bitiyor. ben de alacaktım ama vazgeçtim. bir arkadaş kullandı ordan biliyorum..

hocam biz ml 1660ın çipini direk kendimiz internetten bulduğumuz bi programcıkla sıfırlamıştık, sonrasındada toneri kendimiz doldurduk zaten. sizin verdiğiniz fiyatlar çok yüksek o fiyata çip sıfırlatıp toner doldurtmaktansa yenisini alırsınız daha iyi.. bi kaç gün önce vatan pc de kampanyalı 98 TL idi..

BROTHER HL 2040 da toner ile drum ayrı ayrı bulunmakta. 3 dolumdan sonra drum ın da değişmesi gerekiyor. Orjinal drum 150 lira civarında.

the_korsan' Alıntı:
brother hl 2040 toplamda 3 tane aldım şimdiye kadar sıkıntı yok, chipsiz dolumu 25-30 tl

Sen işinini biliyon aynen devam :) ekonmik modda yazdırdın mı baskı sayısı ciddi artıyor .

Geri