LAB icin MOUSE-KLAVYE konusundaki fikirleriniz?

Kodla Büyü

aycaha

Aktif Üye
Merhaba arkadaslar
yeni atandigim okulda bilgisayar laboratuarinin durumu BERBAT OTESi... (30 bilgisayar var)

PS/2 klavye ve mouseları cocuklar sanki yemisler... Doner koltuklarin hali perisan. Bu yuzden yonetimle konustum ve USB klavye mouse almaya karar verdik. Cunku cocuklarin hepsi kendilerini teknik servis elemani zannediyorlar. Masallah izin mizin isteyen de yok ilk hafta gordugum kadariyla.

Cevreme ilk etapta bakindigimda A4Tech mouse 7,5 TL frisby klavye 10 TL soylediler. Bura kucuk yer oldugu icin biraz pahalı olabiliyor.

Bu yuzden netten de alabilirim diye dusundum. Klavye mouse setleri de var. Onlar da yaklasik 13-15 arası. A4 techler standart klavye...

Siz olsaniz ne yaparsiniz? Ne alirsiniz? Marka onerileriniz memnun kaldiklariniz...
ayrı ayrı mı alırsınız? set mi alırsınız?

MICROSOFT AJB-00027 Q USB SIYAH KLAVYE/MOUSE SET -- 15.56 $+KDV

klavye mouse seti almanızı tavsiye ederim. a4tech den daha dayanıklı....

Hocam USB li olmasına dikkat et, set alsanda F klavye bulabileceğini zannetmiyorum ki bulunduğun yer küçükmüş, büyük firmalrdan fiyat iste (gold, teknosa.. ) ama toplu alım yapacaksan

hocam ayrı ayrı alın derim....A4 klavyelerden hiç memnun değilim ve tavsiye etmem...fare olarak A4 OP-35D yi tavsiye ederim....

Geri