Lab olmasa da görevlendirme olur mu?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan earl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

earl

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar müdür bu sene sınıf yokluğundan labımı depoya taşıdı. Okulumuzda fatih projesi kapsamında akıllı tahta kurulumları geçen yıl yapılmıştı. Yani okulumda lab yok ama fatih projesi var, akıllı tahtalar kurulu. Bu durumda bt rehber öğretmenliğine başvurabilir miyim? Bir sorun olur mu?

Re: Ynt: Lab olmasa da görevlendirme olur mu?

Yani kendi okulumda lab olmamasına rağmen fatih projesi olduğu için bt rehber öğretmeni olabilir miyim?

Olursun hocam neden olmasın, mesela ben geçen yıl, anadolu lisesine görevlendirildim, orda akıllı tahta ve lab vardı, ama hiç ders yoktu, sadece akıllı tahtalarla ilgileniyordum. Görevlendirmezlerse, dersine gir çık.

yeni okulumda lab var, 20 saat dersim de var, ama akıllı tahtalar yok,

elzonur' Alıntı:
olur hocam öncelik akıllı tahta zaten
böyle demişsiniz.... bt reh. ne başvuru yaptım kendi okulum için, ben olur diye düşünüyorum ama, siz öncelik akıllı tahta deyinde ? oldu aklımda şimdi....

confrere' Alıntı:
yeni okulumda lab var, 20 saat dersim de var, ama akıllı tahtalar yok,

elzonur' Alıntı:
olur hocam öncelik akıllı tahta zaten
böyle demişsiniz.... bt reh. ne başvuru yaptım kendi okulum için, ben olur diye düşünüyorum ama, siz öncelik akıllı tahta deyinde ? oldu aklımda şimdi....
Görevlendirme yazısını okumadınız sanırım. 8)

serkanaytekin01' Alıntı:
Olursun hocam neden olmasın, mesela ben geçen yıl, anadolu lisesine görevlendirildim, orda akıllı tahta ve lab vardı, ama hiç ders yoktu, sadece akıllı tahtalarla ilgileniyordum. Görevlendirmezlerse, dersine gir çık.
Ama senin gittiğin okulda lab varmış hocam

akıllı tahta varsa sıkıntı yok ... yazıyı tam okumamışım...fatih projesinin olduğu yerde sıkıntı yok hocam

akıllı tahta varsa sıkıntı yok ... yazıyı tam okumamışım...fatih projesinin olduğu yerde sıkıntı yok hocam

karinca_52' Alıntı:
Anladım hocam. Bugün başvuru yaptık bakalım. Çıkar inşallah.

Geri