lab olmayanlar bu dönem ne anlatıyorsunuz

Kodla Büyü
hocam bizde sizin gibi mağdur olanlardanız. şu anda öğrencilerle pjokeksiyondan sizin mesajızı örnek göstererek forum konusu anlatıyorum....:)

mustafa431' Alıntı:
hocam bizde sizin gibi mağdur olanlardanız. şu anda öğrencilerle pjokeksiyondan sizin mesajızı örnek göstererek forum konusu anlatıyorum....:)
can sıkıntısı....öğrencilere araştırma konusu vereyim bari diyorum...her hafta birileri bişeyler anlatsın hem onlar oyalanır hemde ders işleriz konu sıkıntısı..lanet olsun bu mesleğe

Laptopu projeksiyona bağlıyarak 1.sınava kadar temel bilgisayar kullanımı ve kelime işlemci ilgili bilgiler vereceğim. 1.sınavdan sonrada Problem çözme ve Temel Algoritma bilgisi vermeyi düşünüyorum. Tabi bunları yaptırırken öğrencilere deftere not tutturuyorum.

valla bilgisayar yok, kitap yok diye bende şikayet ediyorum ama şikayet etmekle olmuyor. En azından şükür etmek gerek çünkü daha düne kadar burada dersin kaldırılmasını konuşuyorduk, norm sorununu konuşuyorduk şimdi ise en azında böyle bi sorunumuz yok. ne yapalım bilgisayar olmasada kitap olmasada elimizden ne geliyorsa dilimiz döndüğünce bişeyler anlatacaz...

mesajım bulunsun paylaşayım arkadaşlar. okula gidince atarım.
bizde 3 öğretmen var ve basiretsiz bir idare. düşünebiliyormusunuz 5-6 sınıf rehber öğretmenlerine bile klüp vermişler.
yapılan ders programları en fazla 1 ay gidiyor. okul açıldı ikinci dönem şu an ikinci program elimizde ve haftaya 3. çıkacakmış.
haliyle 3 öğretmenin dersi çakışıyor hem de aynı anda haftada 5 sınıf. diğer iki öğretmen sürekli birbiriyle çakışıyor E bütünlüğü sağlamak için mecburet ortak bir plan olmalı. o yüzden zümrede karar aldık,
3. temayı mayıs sonuna kadar işliyeceğiz. 2 hafta klavye, 3 hafta word, sonra powerpoint, biraz excel ve publisher var. Son bir ay da algoritma. ve yeni program bu haftadan geçerli.

Ekli dosyalar

Konu sıkıntısından bende bıktım.5 ler algoritma, strach pek sevmediler 2 dersi geçirene kadar yapmadığım kalmıyor.Labaratuar olmadan strach anlatmanın bir anlamı yok.Çok yoruldum her hafta ne yapacağımı düşünmekten .

Hocam webnode u anlattım herkes bir site yapsın gelsin dedim 2 haftadır da sitelerini sunuyorlar. Haftaya da publisher anlatım sınıf gazetesi yaptırtmayı planlıyorum gruplar oluşturup.

Geri