poet' Alıntı:Microsoft'un Toplu lisanslama diye birşeyini duymuştum 150-200 dolar ödeyip 250 kullanıcılı falan lisans alabiliyorsun diye biliyorum tabii bu okullar için geçerli. İlçe milli eğitimdeki bir eğitici formatör bahsetmişti ama sonra detayını öğrenemedim. var mı bilgisi olan?
botecii00' Alıntı:poet' Alıntı:Microsoft'un Toplu lisanslama diye birşeyini duymuştum 150-200 dolar ödeyip 250 kullanıcılı falan lisans alabiliyorsun diye biliyorum tabii bu okullar için geçerli. İlçe milli eğitimdeki bir eğitici formatör bahsetmişti ama sonra detayını öğrenemedim. var mı bilgisi olan?
evet bu konu hakkında fikri olan var mı?
eemree' Alıntı:botecii00' Alıntı:poet' Alıntı:Microsoft'un Toplu lisanslama diye birşeyini duymuştum 150-200 dolar ödeyip 250 kullanıcılı falan lisans alabiliyorsun diye biliyorum tabii bu okullar için geçerli. İlçe milli eğitimdeki bir eğitici formatör bahsetmişti ama sonra detayını öğrenemedim. var mı bilgisi olan?
evet bu konu hakkında fikri olan var mı?
hocam okulunuzda paranız çoksa müdürünüzde bunu bu yolda harcamak istiyorsa
arayın microsofta sorun: 212-370-5555
Pardus kurarsan netsupportu kullanamazsın büyük ihtimalle,vine ile denemek lazım ama olmaz tahminim.Pardus KDE 2013 ü kurabilirsin.botecii00' Alıntı:pardus kurursam netsupport programı sıkıntı olmaz mı ayrıca pardusun hangi sürümünü tavsiye edersiniz?