Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Klima demeyin acım büyük o konuda Eski müdür yaz tatilinde kumandasını birine ödünç vermiş. Kimseye de ben şuna verdim demeden. Ben geçen sene boyunca okulda klima kumandası aradım hiç haberi yokmuş gibi davranıyordu. Okul değiştirdi yerine başka müdür geldi. 1.5 sene sonra ödünç verdiği kişi gelip idareye bırakmış klima kumandasını filan müdür bana vermişti diye. Gülücükler koyduğuma bakmayın içimden sansürlü hareketler geçiyor aslında. :verymad:
Klimadan verim alabilmek için kapı ve camları kapalı tutmak lazım. Tarihi eser bir klimamız var , çalışmadığı zaman daha iyi.
Benim laboratuvar zaten küçük , 35-40 kadar öğrenci üstüne bilgisayarların ürettiği ısı da eklenince ortamda soluyacak hava kalmıyor. Şimdi bile bazı camları açmak zorunda kalıyorum. Mayıs - Haziran ayları geçen yıllardaki gibi nemli geçerse bu günleri arayacağım
Kapıya gelecek olursak ders olsa da olmasa da laboratuvar mevlana tekkesi gibi sürekli birileri gelip gidiyor. Dışardaki kol kırılmıştı kasıtlı olarak yaptırmıyorum.
Sadece serinlemtek için lazımsa siz en iyisi bir vantilatör temin etmeye bakın.
Hocam, "Kullanmayan varsa satabilir mi?" deseniz daha faydalı olur, mesela biz kullanmıyoruz 5000 TL'ye o da senin gül hatrın için satabiliriz. (Ama bizi ikna etmen lazım )