Laboratuarınız kütüphane ile birleştirildi mi?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan marbled
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

marbled

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar müdürümüz laboratuara gelerek burayı kütüphane ile birleştirileceğiz dedi. O sırada gelen Türkçe öğretmenine de bu durum sizi de ilgilendiriyor dedi.

Sınıf zaten daracık, kütüphane desen avuç içi kadar. Birleştirmenin mümkünü yok. Biz de koyduk kütüphaneye iki bilgisayar, isteyen varsa gelsin, hem kitap okusun hem de meb bağlantısının tadını çıkarsın.

aynı durum benimde başıma gelmişti hocam, kütüphaneye birlikte lab, her tenefüs öğrecileri giriyor çıkıyor, ortalık curcuna şimdide kütüphane başka yere taşındı, labıda normal bir sınıf yaptılar öğrencisi az diye : :-1: :-1: :-1: :-1:

Ne hikmetse ben de bugün aldım kara haberi. Gözüm gibi baktığım sınıfımı parçalayacaklarını söylediler. Bilgisayarların yaklaşık yarısını kütüphaneye götüreceklermiş, geri kalanını da sınıflara falan dağıtacaklarmış. Zaten derslik ihtiyacı varmış! Bakanlığın emriymiş! (Suçu üzerinden atmak için topu bakanlığa atıyorlar.) Kütüphanede adam gibi kullanılacağını bilsem daha az zoruma giderdi. Ama kütüphane kütüphaneye benzemiyor. Bilgisayarlar resmen ölüme terkedilecek.

Leş kargaları da hiç vakit kaybetmeden hemen üşüştü bilgisayarların başına. Müdürle zaten aram limoni ama hemen gelip başka bir sınıfın bilgisayarının bozuk olduğunu ve bugün bir bilgisayar almak istediğini söylemesi moralimi sıfıra indirdi.

Özetle söyleyebilirim ki bizim devrimiz bitti arkadaşlar. Çoktandır çöküş dönemindeydik ama bugün yıkıldığımızı hissettim. Çok az da olsa vardı bir umudum. Ama bugün karamsarlık bütün gücüyle çöktü üstüme. Artık ders mers yok. Formatörlüğe hep direnmiştim, bu sene de formatörlük istememiştim ama seneye o da geçmez elimize. Artık nasıl bir zulümle karşılarız bilmiyorum. Bilgisayar sınıfları kaldırıldığına göre artık seçmeli ders olarak kalacağını da sanmıyorum. Hepimize geçmiş olsun....

Geri