laboratuarların yenilenmesi

Kodla Büyü

mehmetersin

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar bt laboratuarı eski olan okullarda yenileme hiç olmayan okullarda da kurulumların başladığı ve yüklenici firmanın en geç eylülde teslimat işlemlerini bitireceği söyleniyor.bulunduğum ilçedeki okullara gelecek pc sayıları belli olmuş.bizim labda değişim listesinde.inşallah bu sefer değişecek :D

aranızda labı yenilenen varmı?varsa yeni kurulan öğrenci ve öğretmen bilgisayarlarının özellikleri nelerdir?akıllı tahta projeksiyon v.b. gereçlerde pakete ilavemi yoksa sadece pc lermi geliyor.ilginize teşekkürler.

evvela müdürle böyle bir çalışma olup olmadığını konuşun.okul müdürü bunun için gerekli işlemleri yapabilir.aslında sizde labın yetersiz ve demode olduğuyla ilgili bir raporu sunabilirsiniz.ama sözel olarak bildirmenizde yeterli.insanlarla aranıza çok resmiyet sokmayın gerekmedikçe.ama bir rapor hazırlayayım isterseniz gibi bir yaklaşım olabilir.
şayet müdürünüzün umrunda değilse yazılı olarak bildirinki işlem yapmak zorunda kalsın.en azından birisi geldiğinde denetim için labla ilgili eksikliklerle ilgili bir çabanız olduğunu iddia edebilirsiniz.

Bizden durum raporu istediler ve 15 +1 bilgisayar verileceği masa ve sandalyeden ibaret olacağı söylendi meb den... bilemiyorum...

hocam 2007 de atandım o zamandan bu yana aynı tür haberler :) ben ümidi kestim. Aynı haberleri şube müdürlerinden bile duydum ondan sizde pek ümit etmeyin :)

mehmetersin' Alıntı:
arkadaşlar bt laboratuarı eski olan okullarda yenileme hiç olmayan okullarda da kurulumların başladığı ve yüklenici firmanın en geç eylülde teslimat işlemlerini bitireceği söyleniyor.bulunduğum ilçedeki okullara gelecek pc sayıları belli olmuş.bizim labda değişim listesinde.inşallah bu sefer değişecek :D

aranızda labı yenilenen varmı?varsa yeni kurulan öğrenci ve öğretmen bilgisayarlarının özellikleri nelerdir?akıllı tahta projeksiyon v.b. gereçlerde pakete ilavemi yoksa sadece pc lermi geliyor.ilginize teşekkürler.
Hocam bu değişim listesi nerde biz de görebilir miyiz?

hocam bırak yenilenmeyi biz 3 yıldır lab. kurulacak diye bekliyoruz 4-5 antika bil. iş görmeye çalışıyoruz.

meczup' Alıntı:
hocam bırak yenilenmeyi biz 3 yıldır lab. kurulacak diye bekliyoruz 4-5 antika bil. iş görmeye çalışıyoruz.
Aynı durum bende de var hocam. 3 yıldır kurulacak diye bekliyoruz. 2 senedir Ekim ayına yetiştirilecek kurulum diye cevap yazıyorlar. mayıs ayındayız hala kurulacak hala kurulacak...

arkadaşlar 2 yıl öncede bizim lab öncelikli olarak yenilecekler listesindeydi.ama 2 yıl önceki ihale usulsüzlük yüzünden iptal oldu diye biliyorum.labın durumunu gösterdiğim bir müfettiş değişimle ilgili olarak önce il milli eğitimi aramıştı oradan bakalığın ilgili bölümüne yönlendirilmişti.sonuç olarak bana ihalenin iptali durumundan bahsetmişti.ihalenin tekrar yapıldığını yapılan ihalenin sonuçlandığını duymuştuk.okul müdürümüz dağıtıcı firmayı arayıp teyit ettirmiş.en geç eylüle kadar lablar yenilenecekmiş.gene mişli konuştuk ama bu sefer daha olası :)

Geri